2017. április 18., kedd

A Szeretet Forradalma

A Kárpátok Spermája kiadta a parancsot híveinek a viszkető tenyeres szövegével: mostantól jönnek majd a provokációk a tüntetéseken. Higgadtan kell kivédeni mindet.




Biztos lehet mindenki: a Geci nem töltötte tétlenül egyhetes pihenőjét. Nyilván Habonyárpi Haverral, meg a többi Alspermával kielemezték a diáktüntetések veszélyeit, és kialakították az ellenük való védekezés módszertanát. Pontosan tudják, hogy ami mostanában zajlik, azzal szemben nyílt erőszakot nem alkalmazhatnak. Folyamatosan mutatja több hivatalos, és sokszáz nem hivatalos élő közvetítés az eseményeket, és nincs annál cikisebb, mintha rendőrök vernek jókedvű diákokat. Ráadásul ebben ott a veszély, hogy lesznek, akik megtagadnak ilyen parancsot, az meg aláássa az egyenruhások morálját. Az egyetemisták a mi gyerekeink, unokáink, aki Őket bántja, magát a Népet bántja, ez pedig nem megakadályozza, hanem felgyorsítja a Rezsim bukását.


Páran kérdezik tőlem: miért nem szervezek magam is valami jó kis hozzám illő kemény akciót? Rémegyszerű: azért, mert az most kárt okozna. Ennek a forradalomnak éppen a jókedvű városfoglalás a lényege, ha magunk erőszakot alkalmaznánk, lehetőséget adnánk a Rezsimnek, hogy a békés, mindenki szeretetét, szimpátiáját elnyerni képes diákokat más színben tüntesse föl, mint amilyenek. Épp ezért nemcsak hogy nem szervezek, de nem is csatlakozom ilyen akciókhoz. Sem hídblokádhoz, sem más mókákhoz. Egyszerűen fel kell fogni: ezek a módszerek ETTŐL a forradalomtól idegenek. Teljesen más dolog, ha diákok ezrei vonulnak este végig a városon, blokkolva ezzel a forgalmat, mintha napközben pártucatnyi ember leállítja a forgalmat. Előzőek rengeteg szimpátiadudálást kapnak, utóbbiakra pedig csak anyázás vár.


Ez a diktatúra megbukik, ha Orbánék nem képesek visszavenni a kommunikációs fölényüket. Ha nem tudják ellensúlyozni hazugsággal az igazságot: itt VALÓBAN egy egész generációnak lett tele a töke, és magukért, a saját jövőjükért mennek utcára, nem pedig Sorosgyuribácsi ügynökeiként. Ellentüntetéseket kell szervezniük, hogy megmutassák: nekik is van Tömegük. A magyar márcsak olyan, hogy az erősebbhez könnyebben csatlakozik, mint a gyengébbhez. Ha az Ország folyamatosan hatalmas, Orbán ellen tüntető tömegeket lát, akkor a bizonytalanok, de még a kevésbé véresszájú fidesznyikek is elgondolkodnak: kik mellé is kéne odaállni. Tehát Orbánnak mellette tüntető tömegekre van szüksége, de gyorsan. A gond csak az, hogy ilyenből már nem sok maradt.


Pontosan tudjuk, hányan vannak az Orbán melletti nyílt kiállásra hajlandóak. Mikor az október 23-i, és március 15-i kifütyülést csináltuk, láttuk a mennyiséget. Pedig akkor létfontosságú volt Orbánnak, hogy minél nagyobb védőtömege legyen, amelyik látványával, hangerejével leveszi a tiltakozás ütőerejét. De még ilyen helyzetben sem sikerült 20 ezernél több embert összeszedniük, pedig hozták buszokkal külföldről is, akit csak tudtak. Egyszer felmutatni 20 ezer embert, az nem fogja enyhíteni a folyamatosan ennél nagyobb tömegeket mozgató demokrata tüntetések lélektani nyomását. Más módszer kell tehát. Meg kell mutatniuk, hogy a diáktömegek agresszívek, támadóak, veszélyesek. Ehhez pedig be kell szivárogtatni provokátorokat, vagy megtámadni kedvenc kopaszaikkal a tömeget, hátha visszatámad.


Nem szabad visszaütni. Egy kis nyomakodás belefér, az része a tüntetések liturgiájának, csakúgy, mint a középületek befestése némi dobálással. De ennél több nem. Amit biztosan nem szabad: ütni. Üssenek Ők. Mi pedig tartsuk oda a másik orcánkat is. Megértettem a diákok forradalmának lényegét: ez a szeretet forradalma a gyűlölet hatalmával szemben. Magam azért megyek velük, hogy támogassam, és ha kell, fizikailag is megvédjem Őket. De nem fogok ennél keményebb akciót csinálni, mert az nem esik egybe az egyetemista tömegek jellegével, szándékaival. Márpedig Ők viszik a prímet, és remek összhangzatokat képesek teremteni. Hát álljunk be a sorba, és tegyük azt, amit Ők kitaláltak. Velük menjünk, és ne nekik keresztbe. A gyűlölet hatalmát Ők fogják megtörni.

A szeretet forradalmával.



7 megjegyzés:

  1. Hahaha..
    A szeretet forradalma..
    Ezt Ujlaky Tünde sem "vennè be".
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mária Tasnádiné!nem tudom ki vagy ,de gyorsan felejts el és ne hivatkozz rám!

      Törlés
    2. Örülök neked Tünde!
      Nagyon hiànyoztál!
      Igeeeeeeen!
      :) :)
      Màr nem vagy a Gábor "csapatában"-nyilvàn okod van rá..
      :)

      Törlés
  2. Nehéz lesz megállnom, ha ütnek, hogy ne üssek vissza, DE a gyerekekért odanyújtom a másik orcám!

    VálaszTörlés
  3. HIHIHI!
    Ez a csúcs blog eddig!
    Méghogy tuareg valamit belát!
    Nem lehet hogy elküldtek a csába?!

    VálaszTörlés
  4. Lassan a Star Wars 8. részében érzem magm. Vannak a sötét erők és vannak a pozitiv fiatalok. Ne essünk túlzásba, mert a Magyar Gárdában is fiatalok vannak, a Jobbik is fiatalabb, mint a Fidesz. Mondjuk a fiatal értelmiségiek megúnták ezt a diktatúrát és a józan közép, meg a nem szélső bal és jobb egy része - remélem a nagyobbik - csatlakozik hozzájuk. A cél Európa, a jobb élet és a biztos jövő. Támogassuk ezt a törekvést, bizzunk benne, hogy nem torkollik valami polgárháborúba. Nem úgy indul.

    VálaszTörlés
  5. A TELJES ellenzéki oldal elemeinek (vezéralakjainak) nem kellene minden alkalmat megragadva köpködniük egymást és akkor '18-ra a szeretet forradalmából (ha kitart) még akár ki is jöhetne valami vagy valaki.
    Persze csak akkor, ha valóban el akarják kergetni/számoltatni a tolvajbandát és egy tiszta választási rendszerben megméretve, meg akarják valósítani a programjaikat.
    Ha viszont csak a parlamentbe vágyva az orbáni apanázsra hajtanak az más tészta.

    VálaszTörlés