2016. október 18., kedd

Ki fütyül?

Hajnali 4 óra 12 perc van. Lejárt a 72 órás határidő, ettől a pillanattól van JOGERŐS tüntetési helyszínünk a Kossuth tér sarkában, a Vértanúk terén, hogy kifütyüljük Orbán Viktort.



2015. március 15. Orbán első kifütyülése TEK-legények gyűrűjében

Van aki beszél, van aki cselekszik. Miközben a délutáni Blaha Lujza téri zászlólobogtató dzsembori szervezői épp kínosan magyarázkodnak híveiknek, miért is nem a Kossuth térnél tartják "ellenzéki" tüntetésüket, jókat mosolygok. Ezek a szervezők ugyanis épp azt mondogatják, hogy azért, mert ott lehetetlen lett volna tüntetési helyszínhez jutni. Valamennyire igazuk van. NEKIK valóban lehetetlen. Leginkább azért, mert meg sem próbálták. A hegymászás ugyanis azzal kezdődik, hogy az ember nekiindul. Ha nem is indul neki, akkor biztos, hogy nem lesz hegymászás. Hát én meg megpróbáltam. És SIKERÜLT. Kettő is, csaxólok. Délelőtt 10 órától 13 óráig az Alkotmány utca Kossuth téri beszájadzásánál leszünk, szintén JOGERŐSEN, tüntetéssel, 15 órától meg a Vértanúk terén, a Kossuth tér sarkában, hogy hangot adjunk nemtetszésünknek: ne egy Diktátor ünnepelje már a forradalmat, mert az hányinger.

Vértanúk tere, innen fogunk sípolni

Megőrült a Hatalom, hogy tüntetési jóváhagyásokat ad nekem? Nem, nem őrült meg. Csakhát ha a bejelentőnek van múltja, akkor azt bizony mérlegelniük kell. Például azt, hogy én vezettem azt a csapatot 2015. március 15-én, amelyik először kifütyülte Orbánt a Múzeum körúton. És akkor nem jelentettünk be semmit, csak odamentünk, belevegyültünk a fidesznyik tömegbe, aztán hadd szóljon. Volt is haddelhadd, zavar az Erőben, de persze ezzel megteremtettük Orbán kifütyülésének hagyományát. Meg azt, hogy a Hatalom tudja: ha a Tuareg azt mondja, hogy kifütyüli Orbánt, akkor meg is teszi, mert olyan. És akkor Hataloméknak mérlegelni kell, mi a jobb: ha beszivárognak emberek ünneplő állampolgárnak álcázva, és odabent zendítenek rá, vagy ha egy nagy blokkban ezt távolabbról teszik. És nincs jó döntésük, csak kevésbé rossz, valamelyik ujjukat MINDENKÉPP meg kell harapni, és megharapták, amelyik kevésbé fáj.

Alkotmány utca, 10 órától itt tüntetünk

Úgyhogy mégegyszer elmondom: KÉT JOGERŐS tüntetési helyszínünk is van október 23-án a Parlament szomszédságában. Délelőtt 10-től 13 óráig az Alkotmány utcában leszünk, utána kis szünet, szabad program, miegymás, és 15 órától 17 óráig a Vértanúk terén sípokkal felvértezve. A helyszínek keményen látó és hallótávolságban vannak a Kossuth téri állami giccsparádé színpadától, föltettem a fényképeket ennek alátámasztására, tessenek jól megnézni. És akkor álljunk meg egy pillanatra. Tüntetési helyszínt két dolog miatt kell lefoglalni. Az első: legyen hol összegyűlni a Népnek, nembejelentésnél ugyanis nincs gócpont, és hazaküldik gyülekezés közben az embereket, mielőtt tömeggé erősödnének. A másik pedig szintén egyszerű: megpróbáljuk mindig a törvényesség határain belül, hogy a résztvevőket minél kevesebb szankció sújthassa. Aztán persze ha így nem megy, akkor kitaláljuk az okosságot, ahogy mindig ki szoktuk.

Az Együtt tüntetése előtti napon tett bejelentésem rendőrségi igazolása

Örültem Juhász Péter bejelentésének, hogy kifütyülésre szerveznek. Egyrészt ezzel az általam elérhetőknél jóval többen fognak megmozdulni, másrészt pedig ezzel mindaz, amit mi eddig tettünk ilyen akciókkal, elismerésre került. Mikor a Péter ezt kihirdette, az én rendőrségi bejelentésem már másfél napos volt, és épp túl voltam a BRFK-n folytatott egyeztető tárgyaláson. Úgyhogy a helyzet a következő: VAN JOGERŐS kifütyülési helyszín, a Vértanúk tere, a Kossuth tér sarkában. Nagyjából 60 méter légvonalban Orbán szónoklatának helyszínétől, ha 100-an összegyűlünk, már behallatszik, ha meg ezren, akkor rendesen zengeni fog a Kossuth. A lehetőség adott, mert megteremtettük. Innentől nem rajtunk, és nem is szavakon múlik a dolog. Aki a Blahán akar zászlólobogtatni a 6-os villamosnak, tegye azt, aki meg a helyére akarja tenni a forradalmat "ünneplő" Diktátort, meglesz hozzá a tere.

Meg a társasága is.


20 megjegyzés:

  1. Hajrá!!!
    Borzasztóan sajnálom, hogy idős, és beteg ember vagyok.
    Nem lehetek köztetek, mert messze is lakom...
    Remélem, hogy nagyon sokan, és nagyon hangosak lesztek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ugyanezt mondhatom el magamról, sajnálom ! - szívesen ott lennék! Buszokkal kellene felvinni Pestre a pártolókat !

      Törlés
  2. Szép jó reggelt kívánunk mindenkinek! Én vasárnap veletek tartok! El kell takarítani ezeket a férgeket!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó ötlet , mi ott leszünk

    VálaszTörlés
  4. Majd jól pofára esTEK.. Úgyis műveleti terület lesz a Kossuth tér 200m-es környéke. Nagykorúan elsunnyoghattok a ..csába..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az akkor sajtóesemény.. a szabadság/tüntetési/véleménynyilvánítási jog megsértése.. és egy ilyen nem igazán jönne jól a hatalomnak a jelenlegi (éppen általa kiélezett!!) helyzetben.. és ezt ŐK IS TUDJÁK!! tehát nekünk is tudni KELL!! Felesleges riogatnod az embereket.. mert tudjuk: NINCS HATALMUK FELETTÜNK!!

      Törlés
    2. Csak addig örülsz a TEK-nek és a szabadságjogok semmibe vételének, amíg neked nem lesz olyan problémád, ami miatt tiltakoznál, de már nem lehet, te kis orbán-nyalonc. Legalább pénzt kapsz ezekért a kulturált megnyilvánulásokért?

      Törlés
    3. Én vállalnám a beszivárgást az "ünneplő" tömegbe, úgy mint rég..kéne még tömegbe szivárgásra aztán sípolásra pár jelentkező

      Törlés
    4. Úristen! Te hallod Magad? Miről beszélsz? Otthon a fürdőszobában úgy fütyörészel, ahogy akarsz. De ez itt egy állami ünnepség lesz, a TEK által biztosítva. Megint csak majomcirkusz amit műveltek. Parasztvakítás, hülyék megvezetése, ripacskodás. Tuareg Istened a "baracskai HŐS" majd győzelemre vezet benneteket az általa vizionált Diktatúra ellen.. :D Dobjatok neki egy kis kvcigire valót a műanyag vödörbe, osztjónapot!

      Törlés
    5. Juditka, hülyének nézel? Milyen szabadságjogok? És az ünnepelni kívánók szabadságjoga? A jus murmurandi most is biztosított. Más helyszínen. Ti épp szétqrni akartok egy állami ünnepet. Önző, gyerekes módon. Ennyi. Mi ebben az Orbán-nyalizás?

      Törlés
    6. Állami ünnepet? Mit ünneplünk? Egy diktatúra szétverését!
      Állami ünnep alkalmából mit akarunk? Egy diktatúra szétverését!

      Törlés
  5. ÉN ott leszek.. orbán dudával megy.. ÉN IS!!!és TE??

    VálaszTörlés
  6. Mert, hogy a "demokratiukus ellenzék" (muhaha) a Blahán ugyanakkor az már sajnos nem meglepő.
    De, hogy "Büki Zoliék" a Hősök terén szintén 15:00-kor???
    Nagy ziccer van a Kossuth téren 23-án.
    Hátha Juhászék segítenek berúgni.

    VálaszTörlés
  7. Fokozott terrorfenyegetettség lép életbe 23.-án http://mno.hu/belfold/szigoritasok-oktober-23-an-vegleges-a-program-1366965

    VálaszTörlés
  8. Fokozott terrorfenyegetettséget léptetett életbe a kormány... Ez a nyelvtan szabályai szerint azt jelenti, hogy a kormány terrorral fenyeget.

    VálaszTörlés
  9. Terrorveszélyre hivatkozva korlátozhatják a hatóságok az október 23-ára, a központi ünnepségidejére tervezett ellenzéki fellépést – derült ki Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára által tartott sajtótájékoztatón.
    Az ’56-os emlékév októberi és novemberi ünnepi programjait részletező sajtóeseményen újságírói kérdésre Vargha Tamás elmondta: az augusztus 20-ai nemzeti ünnepséghez hasonlóan most is fokozott terrorfenyegetettség lép életbe, ezért a Kossuth Lajos térre tervezett ünnepi rendezvényen garantálni kell a megfelelő biztonsági környezetet. Biztonsági okokra hivatkozva lezárják a Vértanúk terét, illetve a pesti alsó rakpartot.

    – Bízom benne, hogy idén is méltó módon emlékezhetünk meg ’56 hőseiről – hangzott el az államtitkártól a sajtótájékoztatón.
    Fosnak orbánék!

    VálaszTörlés
  10. Fújjátok le végleg a néptipró 6 éve tartó mérkőzését a Kedves Vezetőnek és a szegényeket fosztogató csapatának!Bár most is külföldre távozik az ünnepen szokásához hűen. Mert nem akar szembesülni a valósággal, hogy egyre csak fogy és fogy a saját csapata! Ők már csak a kisebb szegmense országunknak.Eljön a felelősségre vonás,és az igazság ideje egyszer úgyis!!!!

    VálaszTörlés