2016. október 2., vasárnap

Csak egy rendőrlány

Még el sem ült a műnépszavazási csata füstje, máris megy a melldöngetés: kinek is köszönhető Orbán veresége. Megmondom: egy rendőrlánynak.




Neki meg kellett volna halnia. Az ország történelmének legszemetebb Rezsimje legocsmányabb kampányában záróakkordként rendőrhalált tervezett. Fekete gyászkeretes fotót mutogatva a kampány utolsó hetében, a szavazás napján egész napos élő közvetítés a Kerepesi Temetőből. Meglett volna az érvényesség, és most Orbán nem makogva próbálná győzelemmé változtatni nyilvánvaló kudarcát, hanem a szokásos farkasvigyorával triumfálna. Csakhát az, akinek a képe gyászkerettel mozgósította volna az országot, akinek a temetése lett volna a szavazás napjának egésznapos kampányműsora, nem tette meg ezt a szívességet a Diktátornak.


A Rendőrlány, akinek a halála lett volna a kampányrobbanás, él. Nem volt hajlandó kétdimenzióba átmenni, maradt a háromban, élve, és bár nem egészségesen, de majd az is eljön, van életereje, az már kiderült. És kollégái remélem őrzik, mint a szemük fényét. Nekünk, demokratáknak, akik sokan sokat tettünk azért, hogy Orbán végre kudarcot valljon, pedig csak egy dolgunk van: megköszönni Neki ezt. Nem most van az ideje a kisszerű politika haszonszerzésnek, persze nem meglepő az azonnali beindulása, akik csinálják, ilyenek voltak, ilyenek is maradnak. Nem győztük le Orbánt. De megkapta az első pofont. A Török Birodalmat nem győzték le Egernél Dobóék, de terjeszkedését megállították. Ma EZ történt a Felcsúti Maffiával. Remélem, nemsokára pedig az történik, hogy a Rendőrlány, akinek ezt köszönhetjük, épen és egészségesen hazatér.

Köszönjük Neked.


18 megjegyzés:

  1. Legyél boldog és egészséges rendőrlány és a társad is és köszönjük hogy életbe maradtatok !!!

    VálaszTörlés
  2. Vele volt a járőrtársa, és megmentette az életét. Neki is jár az elismerés. Erőt, egészséget Bajtársak!

    VálaszTörlés
  3. Te megzakkantál! Ha barna lenne és összeérne a szemöldöke is ennyire biztos volnál benne?? Heves megyében a történelmi múltja kötelezve kiemelkedően magas számú választó szavazott nemmel. Egy millióval többen szavaztak Viktorra, mint a választásokon. Foshattok! Van miért! Te baracskai HŐS!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira azért nem vagy ostoba, hogy ne tudd: nem Viktorra szavaztak, hanem egy adott témában valami ellen, jómagyar módra. Orbán kitűzött egy célt: népszavazási megerősítést akart. Nem érte el. Lehet persze a szart fényezni, de attól még szar marad. Ja, nem úgy volt, hogy bejelentetted párszor: nem olvasol Tuareg blogot, és eltűnsz az éji homályban? Hát, az igazmondás és a szótartás nem erősséged...

      Törlés
    2. Én ha merek írni, beszélni, akkor vállalom a kilétem. Az egyenességről ennyit

      Törlés
    3. Nem egy brexit volt a tét. A bojkottal annyit ért el a baloldal, hogy nem 51% ment el, és az eredmény 98%-ban lett NEM, és nem hígult fel 80%-ra az ilyen fosoktól, mint Ti!

      Törlés
    4. Szerencsétlen felcsúti bohóc ez az anonym akárki.........2 kiló csirkefarhátért elment nemmel szavazni, legyen meg a lelki békéje...........

      Törlés
    5. Ismerem személyesen, nem mindig volt fidesznyik, dehát a pénz nagy úr. Már akinek. Neki igen :D

      Törlés
    6. Amit TE írsz...azzal csak egy apró gond van...vagy az általad istenített rendszer hazudott amikor azt állította ez NEM pártpolitikai ügy....vagy Te most amikor Viktor személyes nyereségeként aposztrofálod a NEM szavazatok számát és arányát! Ne válaszolj kérlek....ne alázd meg magad azzal,hogy újabb hazugságba keveredsz önmagaddal!

      Törlés
    7. Ennél seggfejebb már nem is lehetnél Szabó Gábor! Tedd ki a visszatartott hozzászólásomat is! Heti 100 órákat dolgozom a pénzért, amit Te le akartál nyúlni tőlem is, mint a mamiktól, csak nem hagytam. A férfiak selejtje vagy. Mások szerint meg még köcsög is.

      Törlés
    8. Ez a kedves, álnéven író Hölgy civilben főorvos. Nem vicc. Tényleg.

      Törlés
    9. Anonym1990@
      Direkt miattad írok ide te hazaáruló kollaboráns!

      Még nem tették helyre orbántól átvett mantrádat, hogy 1 millióval nőtt a táborotok.
      Nálatok kereszténynek hazudott értékrendűeknél nagy divat a hazugság, de az igazság az, hogy:
      1. az emberek (és nem a jelenlegi baloldal, mert az tőlem mehet a levesbe)célja az volt, hogy ne legyen érvényes viktor házi kampánya.
      2. ennyi volt a szavazótok a jobbikkal együtt 2014-ben. Vagyis nagyrészt csak a szavazóitok mentek el nemmel szavazni. Ha valóban élet-halál kérdése lett volna a szavazás tétje, mint ahogyan azt hazudtátok, akkor egy egész nép állt volna egységesen mellétek, de mindenki tudta, hogy hazaárulók vagytok, mert ezt bizonyítja minden stadion és kórház.
      Szégyen, hogy egy ilyen patkány gondolkodású ember főorvos lehet. Régóta tudjuk már, hogy a diploma bárkinek lehet, de szar ember vagy.
      Nekem ba+ meg ne a bukott baloldallal vágjál vissza, mert lepereg rólam. Olyan kormányt és embereit véditek, akik minden cselekedetükkel, beszédjükkel a saját Bibliájuk ellen van.

      Törlés
  4. Sok erőt és egészséget kívánok annak a lánynak sok erőt és egészséget kívánok a rendőr lánynak

    VálaszTörlés
  5. http://444.hu/2016/10/03/kocsis-mate-arca-mindent-elarul-az-elsopro-fidesz-gyozelemrol

    VálaszTörlés
  6. A hibbantat most kell ütni amég meleg a pite! Ez a tegnapi akármi minden felmérésnél ékesebben bizonyítja, hogy az emberek kétharmada nem kér belőle!

    VálaszTörlés
  7. De most akkor Gabi nem vonulsz be? Vagy mi van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvass vissza pár blogot, bár ott is kommenteltél, tehát elvileg tudod.

      Törlés