2016. július 18., hétfő

Diktatúratervezés haladóknak

Nakérem, körző, vonalzó, logarléc, meg egy árkus papíros, ceruzával. Azért ceruzával, hogy miután kész a TERV, ki lehessen radírozni, nyoma se maradjon. Úgyis átmegy a valóságba, nem kell már leírva.




Nézzük először is, milyen típusú diktatúrát szeretnénk. Van többféle, a történelem tehetséges önkényurai leteszteltek már sokfajta verziót. Ne legyen túl véres, az itt, Európa keleti felén már volt, és nem szeretik. Szóval ne fegyverrel tartsuk fönn, az már nem menő, a maffiák sem bérgyilkosokkal dolgoznak, hanem megvesztegetéssel, ügyvédekkel, ilyesmi. Legyen akkor egy gazdasági alapú, agymosással működő diktatúra, annak még ha vége is szakad egyszer, tán megússzuk élve. Nem beszélve arról, hogy pénz beszél, kutya ugat, a vagyont ki lehet menteni, a Föld meg elég nagy ahhoz, hogy sok pénzért el lehessen bújni rajta. Ha a náciknak sikerült, akkor nekünk is fog, pedighát azok tényleg tömegeket gyilkoltak saját kezükkel, és mégis, na.


Szóval pénz, és agymosás a fegyverünk, rendben, eddig megvagyunk. Pénz van, csak ki kell aknázni. Ott az EU az évi 2000 milliárd forintnyi támogatásával, valóságos kincsesbánya, Szezám tárulj! Ugyan arra adják, hogy az ország infrastruktúráját fejlesszük, de hát hogy Ők mit akarnak, az egy dolog, az meg, hogy Mi mire használjuk, egy másik. Majd visszaveszik egy részét, de a többsége megmarad, és gondoskodunk róla, hogy nálunk kössön ki. 2000 milliárd évente. Lehet belőle egy csomó vállalkozást indítani, persze embereinknek, sokszorosan túlárazott közbeszerzésekkel rahedli pénz lesz, amit kimenthetünk saját bankszámlákra, persze nem az országon belül, mert ott még visszavennék. A vállalkozó nem pofázik vissza, ha elgurul a gyógyszere, és önállóskodni kezd, nincs több megrendelés, vége a biznisznek.


Na, ez rendben, a saját cégek konkurenciáját kell már csak megölni, akár fizikailag is, de tulképp fölösleges. Arra vannak a különböző állami hatóságaink, hogy a renitenseket megregulázzák, és ha nem ért a delikvens a szép szóból, akkor lenullázzuk, oszt szaladhat Brüsszelbe, ha igazat adnak Neki, majd kifizetjük állami pénzből, az se a miénk, ingyé van. Okés, vállalkozások hű gazdái megvannak, lehet nyomni a pénzt. Ráadásul akiket Ők dolgozni fölvesznek, azok mind a szavazóink lesznek, mert megvédik a javaikat egy változástól. Apropó: szavazás. Legyen olyan is, az mindig jól néz ki, nincs ugyan jelentősége, de amíg a demokratikus nyugat pénzel minket, addig kell a színjáték. Mindegy mi lesz egy szavazás vége, ha neadjisten veszítünk, akkor majd bevetjük a nyílt erőszakot, de arra úgysem lesz szükség, van finomabb módszer.


Magunkank kell megcsinálnunk saját ellenzékünket. Ha Ők gagyik és hiteltelenek, akkor úgysem szavaznak rájuk majd elegen, mindig nyerünk, überdemokratának látszunk, és mehet a biznisz a végtelenségig. Mi fogjuk pénzelni az ellenzékünket is, kapnak majd a közbeszerzésekből finom falatokat, hálásak lesznek érte, adunk nekik a médiában teret, nehogy a Nép valódi ellenzék mögé álljon. Úgyis beveszik az agymosást, ha eleget mondjuk, hogy Ők az Ellenzék, majd úgy néznek rájuk. Persze, ahhoz kevesen, hogy legyőzzenek minket, de ahhoz elegen, a Nép nagyobb részének totál elmenjen a kedve attól, hogy belepofázzon az Ország dolgaiba. Úgysincs látható alternatíva, otthon maradnak majd szépen, kussolnak, remek. Akik meg mégis ugrándoznak, és mindenféle forradalmakat, meg rendszerváltást akarnak, elhallgattatjuk Őket.


Mindenféle koncepciós ügyekkel, de ha az nem megy, akkor bevetjük a saját ellenzékünket. Mégiscsak ciki, ha túl sokat cseszegetünk valami ugrándozó ellenállót, a végén még mártír lesz, és fölébreszti a Népet. Úgyhogy nem mi csináljuk ki, hanem rábízzuk a saját ellenzékünkre. Az lesz a feladatuk, hogy megpróbáljanak minden utcai akciót lehűteni, megkapják ehhez a médiahátteret, meg a szükséges lóvét. Az is jó, ha ebből fönn tudnak tartani bértollnokokat, akik karaktergyilkossággal tartják féken a pattogó utcaiakat. Na, hát tulképp egyszerű ez, gyorsabban ment, mint gondoltuk. Kell rengeteg pénz, megvan. Kell az agymosáshoz sajtó: megvan. Kell egy csendben nekünk dolgozó ellenzék, hogy lehűtse a kedélyeket, és aláássa az induló mozgalmakat, meg persze demokráciának hitelesítse parlamenti részvételével a diktatúránkat. Ez is megvan. Készen is vagyunk. Mehet. És megy is. Mostanra tökéletes sikerrel. 2016, Magyarország.

Orbán-Habony Művek.


10 megjegyzés:

  1. Így leírva és végiggondolva, azt a látszatot erősíted, hogy sosem lesz vége, de mint tudjuk a történelemből, egyszer mindegyiket felszámolják.
    Talán az Unokáink, vagy azok Unokái elérik és demokráciában élhetnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lesz vége, mikor a műellenzéken átlát a Nép. Ez az újabb 2018-as brutális vereség után könnyen bekövetkezhet...

      Törlés
    2. Gábor, egyre nyomorúságosabb ez az ország. 2018 messze van még mindig. Hányan halnak még bele, nyomorodnak meg ettől a rendszertől? A másik: az EU mikor unja meg pénzelni oligarcháinkat? Mert azért ott nem nyeretlen kétévesek ülnek. Ha ez bekövetkezik, jön az államcsőd, és itt nem fognak mentőköteleket dobni, mint Görögországnak. Orbán, a kormány és lényegében a magyarokat is pokolba kívánják már ma is. Na akkor ha nem lesz nyugdíj, fizetés és elmennek az autógyárak, akkor is birka marad-e a nép?

      Törlés
  2. Sajnos annyi időnk , erőnk nincs mert addig mi rokkantak belepusztulunk ebbe a kormányzásba ....sőt nem csak mi pl az egészségügy helyzete miatt mindenki akinek nincs pénze a magánszolgáltatót megfizetni, ha beteg .

    VálaszTörlés
  3. Nem én akarok 2018-ig várni, hanem mindazok, akik ellenzéki jelmezbe öltözve altatják a Népet. Amíg föl nem ébrednek az emberek az altatásból, nem tudok mit tenni. Kevesen vannak az ébresztők, sokan az altatók, és utóbbiakat segíti a média.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a vállalkozást nevezték el NER-nek és bizony nagyon olajozottan működik, mindaddig amíg elég sokan nem lesznek azok akiknek már az életükön kívül más veszteni valójuk nem marad. (a fijjúg dolgoznak ezen)
    Az ország a mának él és aki akár csak néhány héttel vagy hónappal előre gondolkodva a várható tragédiáról beszél arra csak legyint.
    Nincs átütő erejű alternatíva, hatásos gyógymód a fent pontosan leírt tünetegyüttesre.
    A kvótás népszavazásra is csak a bojkott vagy az "igen" szavazat jut a rendszer "házi" ellenzékének az eszébe.
    Nem mer az érvénytelenül szavazó részvételre agitálni és garantálni a párhuzamos szavazatszámlálást a szavazóköri ellenzéki megfigyelés mellett.
    Csak nem azért mert tisztában van a mozgósításképtelenségével?
    Vagy képtelen elmagyarázni a választóknak, hogy a megjelenés de az érvénytelenül leadott (áthúzott, összefirkált, eltépett, "igent" is "nemet" is beixelt....) szavazat a jelenlegi hatalommal szembeni tudatos, kockázatmentes ellenállás?
    Nem ismeri fel, hogy egy ilyen módon is érvénytelenre kihozható népszavazás milyen előnyösen kommunikálható?
    Nem érez ebben kohéziós erőt, hitelt adó alkalmat, kezdő lökést 2018-ra?
    A politikai potenciálnak, kompetenciának legalább a csíráját?
    Ehh...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi a baj, hogy a kérdés "értelmezésével" bajban vannak, mivel úgy lett feltéve, hogy a Fidesz előre számított a korábbi megnyilatkozásokból, hogy az ellenzék a "NEM" re fog agitálni, így az kérdésre adott nem válasz a kedvező a Fidesznek.
      Most meg már nem mertek váltani, inkább a bojkottra apellálnak.

      Sajnos arra semmi elképzelésük sincs, hogy kb 7,5 millió szavazót hogyan tudnának erre rábeszélni. Aki nem megy el szavazni, ahelyett bármikor betehetnek érvényes szavazatot egy urnába és a végén összeszámlálják a számláló biztosok és jegyzőkönyvezik a szemük láttára. A csalás a szemük előtt történik a párt delegáltaknak, az Ő közreműködésükkel.

      Mit javaslok, ennek elkerülésére? Az ellenőrök, minden urnát még üres állapotában írjanak alá, vagy saját pecsétjükkel jelezzék, hogy ezt üresen látták. Így este csak olyan urnát lehet elővenni, amin ott vannak az aláírások.

      A szavazás bojkottjával messze nem értek egyet!

      Törlés
    2. Egyetértek Veled, de az érvénytelen szavazásnál nagyon kell vigyázni egy dologra:
      Mindkét rubrikát be kell x-elni (nehogy utólag csalni tudjanak), aztán utána össze lehet firkálni a szavazólapot tetszőlegesen, vagy éppen ráírni, hogy "ORBÁN TAKARODJ", vagy bármi más szöveget.
      De muszáj MINDKÉT rubrikát beixelni, mert nehogy "véletlenül" érvényes szavazatot csináljanak a szavazólapunkból utólag! Az ugyanis, hogy össze van firkálva a szavazólap, vagy megjegyzés van hozzáfűzve (pl. Orbán takarodj!), nem teszi ugyanis a szavazatot automatikusan érvénytelenné!

      Törlés
    3. TELJES BOJKOTT! ... amennyiben valaki részt vesz a "szavazás"on, bármit is húz, legitimálja az uralkodót! Tessenek már megérteni, kéremszépen!

      Törlés
    4. OK srácok. Tehát az érvénytelen szavazat formáját is "oktatni" kéne!
      De hát addig amíg a BOJKOTT van csak becsípődve?
      Az AKTÍV BOJKOTT többet ér(ne).

      Törlés