2016. május 13., péntek

Kicsi Kocsis újra száguld

Az már más kérdés, hogy épp neki a falnak. Megint előbújt a puhatestű a csigaházból, most épp Orbán fiát védi, hogy miért is kell ekkorát nyalni a Gazda nem túl magasan levő ülepén, azt csak Ő tudja. Ja, meg én.




A helyzet az, hogy Kocsis politikai hulla. Szépen ívelő, kerületének és barátainak elárulásával polírozgatott pályafutása derékba tört. Na, persze, ezt mondhatja bárki, bármelyik Fideszesre, nemde. Igaz. Csak van egy apróság: én be is tudom bizonyítani. Dolgozom a csávóra 4 éve, ütöm-vágom, ahol érem, cikkekben, tüntetéseken, terepakciókban, mert ismerem a gyenge pontját. Gyávaság és hiúság. És mostanra beérett a gyümölcs. Jelentem, éppúgy, ahogy háromnegyed éve előrejeleztem: Orbán elengedte a kiscsicskája kezét. Kocsis Máté NEM kommunikációs igazgató többé a Fideszben. Alig páran hitték el, mikor az augusztusi, nőverésbe torkollt akciónkat megcsináltuk ellene, hogy abba, ami ott történt, belebukik. Azt is kétkedéssel fogadták, hogy a budapesti elnökké választása csak fölfelé buktatás: ilyen pozíció a Fideszben ugyanis csak névleg van, de semmi szerepe nincs. Pedig tételesen megírtam: a nőverés annyira ciki már Orbánnak is, hogy ki fogja dobni a kommunikációs igazgatói székből, és ezzel minden hatalmi forrásától megfosztja.


Napersze Kádár Elvtárs is mindig érdemei elismerése mellett rúgott ki apparatcsikokat: a diktatúrákban megszokott jelenség. Fölfelé buktatásnál egy erős, valódi hatalommal rendelkező pozícióból nyekk, és egy látszatpozíció jut helyette. Losonczy Elvtárs volt az Elnöki Tanács Elnöke, Lázár Elvtárs meg a Minisztertanácsé - az akkori Lázár, nem a mostani -, de egy ismeretlen KB-titkár odatelefonált bármelyiknek a Pártközpontból, akkor ott parancsértettem volt az egyedül lehetséges válasz. Hát pont így dolgoznak Orbánék is, hatalmi technikáikat nagyrészt Kádártól tanulták, és most Kocsis Máté lett az áldozat. Kommunikációs pártigazgatóként nagy hatalommal bírt, Ő volt az Illetékes KB-titkár, az Ő telefonját föl kellett venni mindenkinek. Hát most már nem veszik föl többé. Azt ugyanis a Fideszen belül is pontosan tudják, hogy semmi jelentősége egy budapesti, vagy megyei elnöki posztnak, nem így van fölépítve a párt rendszere. Az erős emberek a választókerületi elnökök, Őket pedig regionális kooordinátorok felügyelik, Orbán által kinevezve, Kubatov irányításával. Budapesti elnök, na ilyen pozíció az nincs a hatalmi piramisban.


Tessenek bátran nézegetni a fölrakott képernyőmentéseket. Az egyik régi, ugyanis olyannyira biztos voltam abban, hogy belebukik a nőverésbe, hogy akkor lementettem a fészbukos profilját. Ott ugyanis azzal dicsekszik, amire a legbüszkébb: a Fidesz kommunikációs igazgatója, és a Kézilabdaszövetség elnöke. Utóbbiról le kellett mondania, emlékszünk csapataink katasztrofális szereplésére, és persze ez már akkor is furcsa volt: nem szokás lemondatni senkit kudarcokért Fideszkörökben. Ha az lenne, már nem léteznének Fidesznyikek. De Őt mégis lemondatták. Na, el is tűnt a fészbuk profiljáról a kéziszövetségi elnökséggel való büszkélkedés. Meg mégegy, ennél sokkal fontosabb dolog is. A kommunikációs igazgatói poszt. A honlapján még persze szerepel, de arról is mutatok valamit: komigazgatókénti utolsó bejegyzése 2015-ös. Hát, most meg 2016 május van, bocsesz. Életrajzában is mind a kéziszövetségi, mind a komigazgatói posztról annyi van: kinevezték valamikor, és pont. A kéziszövetségi bukását mindenki tudja, mégsem került föl a honlapjára, ugyanúgy ott virít lezáratlanul: csak a megbízás kezdő időpontja van, de a közismert vége lemaradt.


Voltak sokan az elmúlt háromnegyed évben, akik rákérdeztek: miért nem foglalkozom Kocsissal? Nyugi, foglalkoztam vele. Megígértem 2012-ben, hogy addig üldözöm, míg ugyanoda vissza nem kerül, ahonnan jött. Akit egyszer súlyos sunyításon érek, azt soha többé nem engedem el. Ám a velük kapcsolatos munkák a háttérben zajlanak, mikor összegyűlik a kellő tényanyag, akkor ütök a blogban, mikor meg terepen van lehetőség megsorozni, akkor oda megyek. Figyeltem az elmúlt időszakban, kaptam egy rakás háttérinfót, és mostanra összeállt: Kocsis megbukott. És az augusztusi nőveréses akció volt az, ami tarthatatlanná tette a Felcsúti Gazda számára. Meregettük persze a poharába addig is szépen a savat, de ez volt az utolsó csepp. Nem verték nagydobra, hogy kikerült a kegyencek köréből, nem szoktak ilyesmit diktatúrában. Egyszerűen csak leváltották, és levették a képernyőről. Volt, nincs, mostanában már csak akkor kap némi figyelmet, ha a saját fészbukfalán baromkodik valamit, mint a migránsellenes ámokfutása, vagy a kötelező iskolai drogtesztes ostobasága volt, amire reakciónak megkapta tőlem a Hugyosmáté nevet, szépen elterjedt azóta.


De még ennél is közvetlenebb tapasztalatokat szereztem a háttérben Kocsis hanyatlásáról. Az ellenem indított soktucatnyi koncepciós ügy nagyrésze mögött Ő áll. Hűtlen kezelés, rágalmazás, becsületsértés, gyülekezési jog megsértése, meg egy csomó más móka. Ezek aztán persze mind elhalnak, szegény, ügyészi parancsra munkálkodó nyomozók nem találnak bűncselekményt, vagy épp a Bíróság dobja ki a szemétbe az ócska játszmát. De ami az elmúlt háromnegyed évben történt, az példátlan. A Fidesz Ökleként funkcionáló Ügyészség szüntette meg ellenem a Kocsis által indított eljárást. Először aszittem, tévedés van. De nem, épp a múlt héten egy másik ügyben is ismét ügyészi levél érkezett: újabb Hugyosmátés feljelentést tartottak megalapozatlannak. Teccettek-e valaha olyat látni, hogy Fontos Fidesznyiknek nem tesznek meg mindent Polt katonái? Nem, mindig, mindent megtesznek, ez a dolguk, elvégzik. De Kocsist immár másodszor carják le magasról. Mindent összevetve, négyéves, ellene indított háborúm kezd eredményeket hozni. Vége persze csak akkor lesz, ha odakerül, ahová való.

Sittre.


3 megjegyzés:

  1. GYALÁZAT, amit Orbán, szélhámos módjára megtesz a még itthon élő magyar emberekkel. Még a választások előtt Felcsútra rendelte "elbeszélgetésre" a kiválasztottjait, nyilván milliós fizetésekkel kecsegtetve szolgai hűségért cserébe. Ezek az emberek azt tesznek az állampolgárokkal, amit csak akarnak! Mindha Csauseszku világában élnénk !

    VálaszTörlés
  2. Az lesz az igazi, ha a kiskakast a szemérdombjáról is leváltják, csak hát addigra jól meg is szedi magát szépen, jó fidesznyik módjára. Ezeket a kerületi-fővárosi-megyei, sőt urambocsá települési önkormányzati vezetőket is el kell számoltatni, honnan jutott nekik pl. rózsadombi villa építésére, svábhegyi villára stb... Mert a legális jövedelmükbők, közszolga fizetésükből, ami 8 éve nem emelkedett, aligha.

    VálaszTörlés
  3. Csak ülök és remélek, hogy amit a fővárosi közgyűlésben művel(het) a cikk "tárgya", az nem mond ellent Tuareg állításainak és jóslatainak.

    VálaszTörlés