2016. február 15., hétfő

Gyerünk Amazonok!

Ha minden jól megy a következőkben, akkor a macsóbűzös Gecisztánból egy főleg nőkből álló vezérkar fogja Köztársasággá újjászülni a Hazánkat. Legyen így, ideje is, és rengeteg pozitív hozadéka lesz. Sorolom.




Diktatúrában az ellenzék utcán van, ezért vezetői is ott keletkeznek. Sokan próbálkoznak, van aki így, van aki amúgy, aztán a Nép egyszercsak eldönti, ki mögé áll. Ez a döntés megtörtént a Kossuthon, a kiválasztott Népvezérek a Szakszervezetek vezetői. Döntő többségük , tán nem is véletlenül. Ha úgy tetszik: annál igazságosabb történet nincs is, minthogy az elmúlt 25 év férfidomináns lassú korhadását a látszólag gyengébb nem gyógyítsa meg. Persze lesznek, akik ezt rossznéven veszik, de legalább ebben is elválik a szar a májtól: könnyebben helyreáll a nemek egyensúlya és egyenrangúsága, ha egy időre Nők vezetik az Országot. Szóval első nyereményünk ilyen esetben a valódi emancipáció. Ha ugyanis egy ország vezetésében nők dominálnak, akkor minden szinten javulni fog a megbecsülésük. Nem kell munkaügyi pereket indítani, hogy azonos fizetéseket kapjanak azonos teljesítményekért, nem kell nemi kvótákat felállítani: természetessé válik, hogy a férfi és a nő társadalmilag, közéletileg azonos súlyú entitás. De lesznek itt még további nyereségek.


Orbán persze jószokása szerint azonnal megkezdte a Szakszervezetek aláásását, mondott beszédet a Parlamenti Cirkuszban, dehát mint korábban mondtam: már nem érti, mi történik valójában. Újabb hazugságai csak ismét olajat öntöttek a tűzre, a Szakszervezetek megalakították válaszul saját kerekasztalukat, oda mehet a Kormány tárgyalni, vagy akár be is kaphatja. Helyes. Azt is bejelentették, hogy megkezdik a felkészülést a sztrájkra. Még helyesebb. Egyik fészbukos csoportunkban megkérdeztem a publikumot, hogy mi a véleményük egy általános, az országot teljesen lebénító sztrájkról. Elsöprő támogatás a végeredmény, mutatom is a következő képen. Az emberek megértették, hogy vállalni kell a kellemetlenségeket, mert áldozatok nélkül nem lehet elzavarni a Fideszmaffiát. És nekünk kellemetlen lesz egy országblokád, de a Narancsokat kicsinálja. És ez a CÉL, és ezért akár ennél sokkal nagyobb áldozatokat is bevállalunk. A Rezsimtakarítás időzítése nem is lehetne tökéletesebb: most jön a tavasz, több mint fél év jóidő várható, ennyit nem fognak kibírni Fasisztáék. Ugyanis minden egyes ellenük való akció csak növeli a Nép bátorságát, aktivitását, harcikedvét. Úgyhogy pussz Geci, mész a levesbe idén.


És van még egy nagyon fontos motívum ebben az egészben. Tán mindnél fontosabb, mert az Ország JÖVŐJÉT határozza meg. Menjünk előre addig a pillanatig, amikor Orbánék vagy így, vagy úgy elporzanak. A Nép úgyis azokra bízza az átmeneti kormányzást, akik sikeres felszabadító harcában végigvezették. A Szakszervezetek harcos hölgyeire, mindannyiunk Amazonjaira. Mivel ágazatilag pontosan ismerik, mindenki másnál jobban, mit kell tenni, kiváló kormányzásnak nézünk elébe. De a legeslegfontosabb. Ha ez a Csapat fogja magát, bejegyeztet egy választási pártot, és elindul a Köztársaság helyreállítása utáni szabad választáson, akkor elsöprő többséggel fog nyerni. Ugyanis nemes egyszerűséggel felülírja az eddigi pártárkokat. Mint a Publicus Intézet friss közvéleménykutatásából látszik, még a Fidesz szavazók nagyobb része is igazságosnak tartja a tanárok követeléseit. Szóval tökéletes politikai konstelláció jöhet létre: VÉGE az eddigi pártszekértáboroknak, az Amazonok választási pártja MINDEN mostani pártszavazótól rengeteg voksot fog kapni. Ezzel meg az elmúlt 25 év korhadt, korrupt pártjai is a helyükre kerülnek: a történelem süllyesztőjébe. Úgyhogy csak előre, mindannyiunk javára.

Gyerünk Amazonok!


9 megjegyzés:

  1. Nem gondolom, hogy attól lenne egyenlő megbecsülése a nőknek, hogy főként őket választjuk vezetői posztokba. Az legyen a vezető, aki ért hozzá, nemtől függetlenül. Egyenlőség akkor van, ha egyenlőség van, nem pedig kiváltságok a "gyengébbik" nem számára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden posztot ismersz és meg tudod állapítani, hogy ki a legrátermettebb szakmailag?

      Törlés
  2. Nem, nem csak a hozzáértésről szól, hanem szívről lélekről és tenni akarásról. És az utóbbiak most fontosabbak. Hol vannak a szakértők? Hősiesen küzdenek külföldön a pubokban. Nagyon örülök én is a hölgyeknek! Akik látják a valóságot nem pedig zöld dollárpapa szemüvegen át nézik a budai villa erkélyéről mit sikerült összehozni.

    VálaszTörlés
  3. Nem pártokat és politikusokat kellene választani,mert ezek elöbb utóbb csak a saját zsebüket fogják úgyis tömni hanem olyan embereket vezetöknek, akik értenek is hozzá, és a népet képviselik.

    VálaszTörlés
  4. Dani!--máris félted a férfi privilégumot?!--A női vezető mögött lehet egy szakértői kormány,--nem Neki kell érteni mindenhez,--van rá példa Európában!--Egyetértek TUAREG-gel,--jöjjön egy AMAZON kormány!--nem sérülne az egyenlőség,--hanem helyreállna...

    VálaszTörlés
  5. Ha megint olyan pedagógus-sztrájk lesz, hogy ingyen (!) felügyelnie kell (kijelölt tanároknak) minden iskolában a gyerekeket, akkor annak semmi eredménye sem lesz.
    Orbán szereti a kontrollált (értsd: általuk meghatározott, elégséges szolgáltatású) sztrájkokat.

    VálaszTörlés
  6. A női agy másképp működik! Empatikus toleránsabb amire nagy szükség lenne manapság.Nem mondom hogy minden pozíciót nők töltsenek be, de lényegesen nagyobb teret kellene kapniuk.A mostani ordenáré gyalázatos politikusi viselkedésre jó hatással lenne.

    VálaszTörlés
  7. Ha már előre a poziciókról és a hatalomról szól a vita,akkor lesülyedünk az eddigi pártok szintjére!!!Szóljon az összefogásról,és ha nyertünk jöhet minden más!Ha nem így lessz a Fidesz szétrobbantja a nőket is,hiszen ez a speciaéitása!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Mindenki! Szeretnék javaslatot tenni egy női kormány felállítására. Egy feltétele van, aki azokhoz a pártokhoz tartozik,kik elfogadták az alaptörvényt, nem szerepelhet. Javaslatom: Kultusz Göncz Kinga, Devizahiteles mentés Dr Dramm Andrea.

    VálaszTörlés