2016. január 16., szombat

Terroristák a Fasiszták ellen

Ne legyen kétséged, Honfitársam, a Terror Törvényének elfogadása után ennyi lesz a választék. Ha része, kiszolgálója, kollaboránsa vagy az Orbán Rezsimnek, akkor fasiszta vagy, ha meg bármely módon teszel ellene, akkor terrorista.




Hosszú távon nem baj ez, legalább elválik a szar a májtól. Semmi sem tart örökké, Mussolini, Hitler, Szálasi, megegyebek sorsát ismerjük, meg a rendszerükét is, ez történik előbb-utóbb minden fasizmussal. Úgyis elmaradt 1989-ben a történelmi tisztítótűz - teccettünk volna forradalmat csinálni -, hát akkor majd eljön később. De amíg ez bekövetkezik, igen sokaknak lesznek nyomorúságos napjaik és éjszakáik, rengeteg szenvedésnek néz elébe a Hazánk. Nemzeti nagytőke, erőszakszervekkel bevédve, nacionalista mázzal nyakonöntve: ENNYI a fasizmus. Na, pont EZ kerül a "parlament" elé hétfőn. És el is fogadják, lehet, játszanak egy picit, hogy úgy tűnjön, mintha lenne bármi szerepe az országgyűlésnek a valós hatalom gyakorlásában, kell a cirkusz a népnek, ha már kenyér nincsen. Kis időhúzás, tárgyalásnak tűnő megfélemlítések, megvesztegetések, akik ott bent ülnek, profik ebben. Azért ülnek bent, és azért is maradtak bent, bármi is történt eddig. És ezután.


A Terror Törvényének lényege ennyi: ha Orbán kimondja, terrorizmusveszély van, akkor minden alkotmányos alapjog törvényi alapon eltűnik. És MIKOR mondhatja ezt ki Orbán? BÁRMIKOR. Semmiféle leírt feltétel nem kell hozzá. Hogy pontosan értsd, Honfitársam: ha egy eldugott fészbukos zugban egy kommentelő beírja, hogy kötelet a Diktátornak, akkor az már simán terrorizmus veszély. Ja, hogy ez naponta van, többszáz? És ennek ellenére SENKI nem merényelte meg a Diktátort? Hát, ezt ki nem szarja le. Terrorizmus veszély van, mert van és kész. Mert azt mondják. Bármire és bármikor. Terrorista a tüntető, a cikkíró, a sztrájkoló, bárki, aki nem áll be a kussolás, és seggnyalás sorába. Onnantól a polgári engedetlenség nem polgári engedetlenség, hanem terrorizmus. Onnantól a tüntetés nem tüntetés, hanem terrorizmus. Onnantól a sztrájk nem sztrájk, hanem terrorizmus. Onnantól BÁRMI terrorizmus, és BÁRKI terrorista. EZT jelenti és vezeti be a Terror Törvénye.


Namost, én már abstart terrorista vagyok. Nem áll szándékomban fizikai erőszakot alkalmazni, fegyverrel ökörködni, gyújtogatni, de kemény terepellenállást, akciókat szervezni, nagyonis. Mi vagyok tehát? Terrorista. Velem tartasz? Ha igen, Te is terrorista vagy. Egyetértesz velem, osztod a posztjaimat a neten, bármi módon segítesz, hogy fölébresszük a Népet? Te is terrorista vagy. Nem jelentesz föl? Terrorista vagy. Élsz, levegőt veszel és szeretnél szabadon élni? Terrorista vagy. Mióta a Terror Törvényét beterjesztették és bejelentették, nézem a reakciókat. Rakatnyi cikk jelent meg róla, okés, aki olvasni tud, érti már, miről van szó. Lendvai Ildikótól Konok Péteren át sokmindenki leírta, mit jelent az Orbáni Akarat. Amit viszont nem láttam: hívó szót. Ilyesmit: gyerünk, takarítsuk el Őket. Illetve láttam: saját magamtól. Március 1. Kossuth tér, Orbánbuktatásig. És már megint az a helyzet, hogy azok, akiket arra választottunk, hogy ellenzékei legyenek az Orbán Rezsimnek: semmit nem tesznek. Már ott kéne táborozniuk az Utcán, vagy méginkább a Kossuth téren, és vadul verni a harcidobokat. Teszik? Nem teszik. TÉNY.


Ellenben már megindult ellenem a szokásos mindenoldali lejáratókampány. Gondolom, kevésbé lesz hatékony, mint korábban, eltelt nem kis idő 2014. augusztus 8. óta, mikor először hívtam harcba a Kossuthra a TENNI akaró demokratákat. Már akkor nyilvánvaló volt, az "illiberális" szövegnél, hogy mi készül, már akkor jeleztem, és mivel SENKI nem mozdult, kimentem én, meg aki velem jött. Aztán ott maradtunk 9 hónapig éjjel-nappal, télen-nyáron, hátha a példánkon, a velünk szembeni folyamatos erőszakszervi akciókon fölfogja a Nép: az Orbán Rezsim Fasiszta Diktatúra. És sokan föl is fogták. De ahhoz kevesen, hogy eltakaríthassuk a Kisführert. Most sokkal szélesebb körű a népharag, tán az is lehet, hogy elég az Ország féregtelenítéséhez. És sokan mondják: menjünk MOST, azonnal, nosza. Minek várok március 1-ig? Pedig egyszerű. Ha én most fogom magam, és kimegyek a Kossuthra a Csapatommal, akkor az egész parlamenti "ellenzék", mindenestül minket fog okolni, hogy bevezetik a terrorizmusveszélyt. Merthogy bevezetnék azonnal, az tuti.


Ezzel meg fölmentést adnának saját maguknak mindennemű CSELEKVÉS alól. De én azt szeretném, ha VÉGLEG elválna a szar a májtól. Van bőven ideje cselekedni azoknak, akiknek ehhez minden tőlünk kapott felhatalmazása, lóvéja, szervezete megvan, meg még mentelmi joga is hozzá: DK, MSZP, Együtt-PM, LMP. Ha kimennek végre a jólfizetett bábparlamentből, és valódi ellenállásba kezdenek, UTCÁN, a Néppel együtt, akkor csatlakozni fogunk hozzájuk. Ha csak tüncikézni néznek ki pár órácskára, hogy meglegyen az is, kipipálva, lehet aztán hazamenni, és visszaülni a bársonyszékbe, akkor az is tiszta képlet lesz. Március 1-ig minden kiderül. Érdemes megvárni, mert a történelmi igazságtételnek megalapozottnak kell lennie, mikor az ideje bekövetkezik. Orbánék a Terror Törvényével leegyszerűsítik a ki kivel van kérdéskörét. Aki bármilyen valós ellenállást fejt ki, az Terrorista. Aki belenyugszik, netán még segít is népnyugtatással elfogadtatni az elfogadhatatlant, az meg Fasiszta. Március 1-ére tiszta képünk lesz. És akkor megyünk, és keményen, és addig leszünk ott, amíg Orbán hatalomban van.

Mi, Terroristák.


8 megjegyzés:

  1. A szóban forgó törvényt a jobbik nélkül nem tudják átvinni. Vajon a jobbiknak érdeke-e, hogy legyen egy olyan törvény, ami alapján őket is terroristának lehet nyilvánítani. Orbánban nyilván nem bízhatnak a szavazatukért cserébe. Valszeg néhány képviselő megvéve vagy zsarolva lesz.
    Másként hogyan?
    Kik vonulnak ki tüntetőleg a szavazáskor?

    VálaszTörlés
  2. Eszembe jut Dold Mihajlik Ordasok Között című regénye. Abban is az olasz ellenállók harcának leírása. Két dús szemöldök, kedves, de társait eláruló bácsi szerepe és vége. Remélem a közénk álló közt kevés ilyen lesz. Mert Ők kockára teszik a náci rezsim megbuktatásának lehetőségét. Én még nem láttam vér nélküli szülést, mondtam 1990-ben. Igazam van de mit érek vele, most az igazi rendszer váltást meg kell tenni. Lesznek áldozatok, biztos! Orbán nem ismer irgalmat azokkal szemben akik veszélyeztetik érdekeit és uralmát. Nem riad vissza a céljai érdekében embereket feláldozni,Pl. 71 halott volt a menekültekkel teli kamionban. Ezt nem tudja lemosni magáról. Ha nem használ fel minden eszközt azért, hogy a menekülteket terroristának állítsa be, Ők még mind élnének és élne még Váradi András is.

    VálaszTörlés
  3. ÉN INKÁBB TENORISTA SZERETNÉK LENNI!!!

    VálaszTörlés
  4. Nem megint késő estére meghírdetni egy picike sétafika aztán fél-egy óra múlva mindenki mehet dolgára!Ott kell már akkor lenni amikor bent vannak lehető legtöbben a képviselők bár ez a szó sértő rájuk,semmit senkit nem képviselnek saját magukon kívül,ki nem engedni őket amíg fel nem oszletják magukat,nem kellene megvárni megint a fegyverropogást bár abba is benne vagyok!

    VálaszTörlés
  5. ..már.1én már él a törvény ,legális összejövetelt nem engedi a hatalom..!!a szavazás napján kell kikényszeríteni, ezt a törvény-tervezetet nem fogadja el a Nemzet,s akkor kell nyomatékot adni a követelésnek!!

    VálaszTörlés
  6. Kétségtelen, hogy menni kell! De úgy kell menni, hogy csak egy lehetőségünk van! Mindent elsöprően! Viszont ehhez be kellene gyűjteni az Orsós hordát, mindegy milyen formátumban! Utána jöhet a TEK-es legények teljeskörű vagyonelkobzása is! Sajna nem hagytak más választást mivel a TEK Orsi magánhadserege a katonaság és a rendőrség élén szintén bűnözők ülnek nem beszélve a bíróságról! Vagyis nincs aki megpuccsolná őket ezért csakis magunkra számíthatunk ezt a vak is látja! És sajnos ez vér nélkül nem fog menni én is úgy látom! De talán van lehetőség arra, hogy minél kevesebb hulljon, ez a főpondrók elültetése! UI: A jó tüntetés nem bejelentésfüggő és mindent elsöprő!

    VálaszTörlés
  7. A Jó Isten Mentsen meg Bennünket Ennek a Törvénynek az Elfogadásától !!!

    VálaszTörlés