2015. augusztus 30., vasárnap

Közérdekű bejelentés Nőverő Máténak

Kocsis Máté az augusztus 20-i nőverés ügyében a szokásos Fidesztaktikát alkalmazza: menekülés a nyilvánosság elől, terelő sajtónyilatkozatok, a szembesítésre alkalmas képviselő-testületi ülés ismeretlen időpontra halasztása. És persze kamuvizsgálat elrendelése. Segítek Neki, hogy a vizsgálat valós eredményt hozhasson...




Ha egy Vérnarancs nagyon beég, akkor egy időre leveszik a pályáról, kiadnak pár hangzatos közleményt, hogy kivizsgálják a sztorit, aztán persze ahogy a sajtófigyelem lankad, úgy hal el a "vizsgálódás" is. Ilyenkor még az sem szempont, hogy egy teljes kerület döntéshozatala áll meg: Nőverő Máténak menekülnie kell, inkább ne legyen képviselő-testület, csak ne kelljen találkoznia azokkal, akik szembesíteni képesek tetteivel. Csakhát ez Fideszjáték, mi pedig nem ilyen szabályok szerint játszunk. A Vérnarancsok nagyjából azért lehetnek a mai napig hatalmon, mert a tetteiknek nincsenek következményei. Földob az ellenzék egy nyilvánvaló törvénysértést, kiadnak ezzel kapcsolatban egy közleményt, esetleg még valahová tesznek is egy bejelentést, aztán hagyják a dolgot idővel elsüllyedni. És mivel a Fidesz tehetséges Maffia, ezért ezt a lagymatagságot maradéktalanul ki is használják: időhúzás, kamuzás, asztalfiók mélyére süllyesztés, mert megtapasztalták: úgyis elfelejtődik. Nőverő Máténak azonban nem lesz ilyen könnyű dolga. Egyrészt megtanultunk roppant türelmesek lenni az idők folyamán, tehát szépen megvárjuk, mikor hívja össze az e hét szerdáról viharban elhalasztott testületi ülést, és meglátogatjuk. Ja, meg utána is. Egészen addig, amíg rá nem jön: hiába süllyeszti asztalfiókba az ügyeit, magát az asztalt is ráborítjuk, puszta idő kérdése.


A másik ilyen teendőnk annyi: minden, a jogszabályokban még ki nem irtott állampolgári lehetőséget fölhasználni arra, hogy elrejteni kívánt információk hivatalosan is tudomásukra jussanak, így azokra kénytelenek legyenek reagálni. Most ez következik, a műfajt úgy hívják: közérdekű bejelentés. 30 napon belül kénytelenek válaszolni rá, mivel nyolckeres polgár vagyok, és E-mailon küldöm el nekik mindazt, amit itt leírok. Tehát akkor...



Közérdekű bejelentés dr. Kocsis Máté polgármesternek


Tisztelt Polgármester Úr!


Augusztus 20-án a Józsefvárosi Önkormányzat ünnepségén Jónás Nándor megütötte Beszkid Esztert, a hatgyermekes, köztiszteletben álló tanárnőt. Ön ezzel kapcsolatban bejelentette, hogy vizsgálatot indít, ami örömteli, bár épp ellentétes azzal az azonnali, helyben adott nyilatkozatával, hogy az önkormányzatnak semmi köze a történéshez. Hogy a vizsgálat valóban eredményes legyen, és a valódi felelősök beazonosításra kerüljenek, a tudomására hozok néhány tényt. Sajtónyilatkozatában közölte, hogy minden elérhető információt begyűjtenek, így ezen kívánságának segítek eleget tenni, nehogy kulcsfontosságú ismeretek hiányában téves következtetésre jusson. Közérdekű bejelentésemben a következő tényeket hozom tudomására:


1. A mellékelt NOL videón, 6:53-nál a sajtó önkormányzati ünnepségre való beengedéséről elhangzik, hogy ehhez az engedélyt Jónás Nándor adhatja meg. Az Ön által vezetett önkormányzattól annak Magdolna Program nevű kiemelt projektjében soktízmilliós megrendelést kapott vállalkozó utasítására engednek be, vagy tartanak távol mindenkit a hivatalos és nyílt rendezvényen. Az ismeretlen személyazonosságú, a bejutni szándékozókkal szemben sorfalat álló személyek Jónás Nándor utasításait követik, személyét mozgása közben kísérik, vele egyértelmű szándékegységben vannak.

2. Ön olyan nyilatkozatot tett, mely szerint nekem személyes konfliktusom lett volna Jónás Nándorral bármikor korábban, és a Golgota téri események azok következményei. Tájékoztatom, hogy Jónás Nándorral soha nem álltam kapcsolatban, nevét is az események után tudtam meg, korábbi önkormányzati vezetői tevékenységem során nem az Ön által oly kedvelt közbeszerzésekkel foglalkoztam, mint azt bizonyára tudja, így aztán vállalkozókkal sem tartottam kapcsolatokat, Önnel ellentétben közös bulikra sem jártam velük.

3. Csata Kincső, jelenleg a Fővárosi Csatornázási Művek igazgatósági tagja, ráadásul cégjegyzésre jogosult vezető tisztségviselője, az ünnepre igyekvő csapatunkat már az Orczy tértől kezdve folyamatosan kísérte, és telefonon adott folyamatos tájékoztatást ismeretlen személynek rólunk. Csata Kincső az Ön régi személyes ismerőse, korábban a Fidesz kerületi irodájának vezetője volt, és mindvégig az Ön bizalmi emberének, Soós György képviselőnek, az Önkormányzat Városgazdálkodási Bizottsága Elnökének élettársa. Azon Soós Györgyé, aki az ünnepségen szintén az Ön társaságában tartózkodott.


4. A NOL videó legelején Csata Kincső épp elhagyja a kamera látószögét, ám 4:00-nál ismét feltűnik. Olyan fiatalokkal beszélget, akik velem foglalkozó lejárató szándékú táblát tartanak, amit az esős helyszínen aligha rögtönözhettek, és akik közül ketten az ünnepség után elmondták, hogy 3000 forintot kapnak megjelenésükért fejenként. Csata Kincső tevékenyen résztvett az emberek beengedésében, az Ő ilyen irányú döntéseit is betartották az ismeretlen személyazonosságú sorfalállók. 

5. Kaiser József önkormányzati képviselő, az Ön által létrehozott, és mindennel kiválóan felszerelt Polgárőrség vezetője a rendezvény során szintén utasítási jogkörrel rendelkezett az ismeretlen személyazonosságú sorfalállók fölött. Mikor Ön úgy döntött, hogy szót ad nekem az ünnepségen, e döntését közvetlenül Kaiser József érvényesítette, Ő vezetett át a sorfalon, és hozzá csatlakozott 3 sorfalálló is, akik mind a be, mind a kikísérésemben részt vettek. Szintén Kaiser József volt az, akivel Ön az ünnepség végén, a már korábban a Fidesz-székháznál is megismert "sütipolitika" jegyében nekünk a rendezvényének tortájából több szeletet is kihozatott, amit nem fogadtunk el.


6. Tájékoztatásul mellékelek két képernyőmentést Kaiser József képviselő fészbukprofiljáról, mindkettő az augusztus 20-i eseményről szóló poszt. Kommentárt sem a fénykép, sem Kaiser képviselő másik poszthoz való hozzászólása nem igényel, azok önmagukért beszélnek.


Tisztelt Polgármester Úr!

Mint azzal nyilvánvalóan tisztában van, a közérdekű bejelentés részét képezheti javaslattétel is. Élek ezzel a lehetőséggel: javaslom Önnek, hogy a vizsgálatot Öntől, és az Ön által vezetett Önkormányzattól független szervezetre bízza, tekintettel arra, hogy az események kulcsszereplői mind az Ön bizalmi emberei, így a vizsgálatnak, ha az az objektivitás, és nem az elrejtés szándékával indult, az Ön személyes felelősségére is ki kell terjednie.

Üdvözlettel:

dr. Szabó Gábor
józsefvárosi polgár


12 megjegyzés:

  1. Tessék Uraim, lehet folytatni, van még ~3199 önkormi hazánkban, talán akar párja a "nyóckernek" !

    VálaszTörlés
  2. Kocsis Máté, akár hugyos, akár nőverő, az olvasottak alapján elképesztően mélyre süllyedt. Barátai, fegyvertársai minden aljasságra képesek, hogy az ő jófiús attitűdjét megőrizzék. Jobb, ha tudomásul veszi, hogy ez lehetetlen. Korpa közé keveredett, megették a disznók!

    VálaszTörlés
  3. Az elvtársak ellen szépen gyűlnek a bizonyítékok ezért nincs az a bíróság amelyik nem ítéli el őket. Hát én azt hiszem, hogy most már nem sok épeszű ember lenne a helyükben. Remélem mielőbb rács mögé kerülnek, hogy minél kevesebb kárt tegyenek a hazánknak !!!
    Hajrá Gábor, hajrá KÖZTÁRSASÁG!!!

    VálaszTörlés
  4. Az a baj,hogy Kocsisék jól terelnek! :( Bár Gábor mindent cáfolt! Engem az lepett meg a legjobban,mikor az első videót néztem,hogy Gábort "lejárató" táblákkal várták a kis Csapatot! Na ezen megdöbbentem! :( Ez Hugyos Kocsis tudta nélkül elképzelhetetlen! :( Az ilyen Hugyosoknak azonnal le kellene mondaniuk,és eltűnni a politikából!

    VálaszTörlés
  5. Tiszteletem Tuaregnek!
    A le és megírtak iskolapéldáját adják annak az "aprómunkának" amit a megélhetési politikusok nem hajlandók (el)végezni.
    A közlemények a sajtótájékoztatók bár lehetnek hasznosak de sajnos jobbára látszatcselekvések. Ezzel
    http://hvg.hu/velemeny/20150828_Nemzeti_Zuschlag_Program
    együtt is. Hadházynak szintén Tisztelet
    Iktatott és archivált be/feljelentések kellenek, hogy azok kritikus tömege más belátásra ébressze a közszolgákat, miszerint nem éri meg takargatni a főkolomposok sumákságát, hisz' az elszámolásnál őket (a kishivatalnokot, a kisrendőrt, a beosztott ügyészt) nem fogja senki megvédeni.

    VálaszTörlés
  6. ..ezen a két zavart komán: kubatov IX ker komiszárja " FTC "fityes - ganéja , remélem a Fradi Család hamar túl tesz rajta, mint a VIII ker hugyos máté komiszáron is a kerületi polgárok ,,de orbán a zombik vezére ideig -óráig életben tartja ezeket agyhalott férgeket , maga is a megsemmisülés útjára lépett .. a NÉP örökre kiirtja a velejéig romlott ,gazember fityess-t s embereit, s elszámoltatja ,majd ítélkezik fölöttük,mint anno causescu s bandája fölött a román NÉP..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Géza, Ön mindig olyan zengzetes-veretesen optimista. Az Ön népe folyton örökre kiirt, és ítélkezik... Óvatosan kérdezem csak, melyik nép? Mert ez a jelenlegi itt inkább a szír menekülteket irtaná, még annak gondolatára is elsárgul az irigységtől, hogy a menekült bármiféle jogot kaphat, még akkor is,ha az a "jog" a kötelező közmunka lenne, és a seggét veri a földhöz örömében, hogy végre akármikor elrendelhető lesz a szükségállapot, és bárkire rátörhetnek majd. No mindegy, biztos van olyan nép is, csak erre felé nem honos. Esetleg meg lehetne fogadni a románokat, egy jó kis diktátordöntögetésre...Na és szegény Máté! Mikor ezt a közérdekű bejelentést megkapta, kb. úgy örvendezhetett épp, mint azon az esernyős fotón :), főleg ha itt is megtalálta a másik példányát :D Ez már szadizmus, kedves Tuareg, sötét, bosszúvágy sugallta szadizmus

      Törlés
  7. De igaz is, mi lett a vidék-projekttel? Jó ideje megint csak Máté pokolbéli kalandjairól olvashatok itten :(, pedig a nép már úgy irtana és ítélkezne, csak nincsen vezére égen-földön

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves KEN!
      A bosszúvágy helyett a revansvágy akár hasznos is lehet a köz számára. A szadizmus emlegetését egy kicsit túl toltad, pedig amúgy a mértéktartásodért kedvellek.

      Törlés
    2. Aszittem lejött az irónia, vagy inkább a támogató örömködés. ritkán használok emotikont, mert még azt gondolnák vicsorogok, (nem is alap nélkül), de most nem fukarkodtam vélök, hogy látszódjon a hangsúly. Amúgy én mértéktartó? Inkább egy vérnyúl, láncra vert pitbull, csak alattomosan, és sunyin kussolok szabad időm java részében. Szívem titkos rejtekébe zártam el a szétmarcangolandók hosszas lajstromát, miután felmértem az erőviszonyokat. De azért kedves.

      Törlés
    3. Ahán, szóval irónia. Huh

      Törlés
  8. A magyar kormàny képtelen mindenre! Csak az ellopott pénzt szàmoljàk! De ezt momdom az "ellenzéknek" is!! Megint fel van adva a magaslabda!

    VálaszTörlés