2014. augusztus 18., hétfő

Hadgyakorlat a Szabadság téren

Nyugalom, még mindig békések vagyunk, azok is maradunk, a katonai szóhasználat csak azért indokolt, merthát Demokratákat toborzunk folyamatosan, hogy végül kétharmados többségű sereggé váljunk, mely képes lesz alkotmányosan elsöpörni Orbán romlott rendszerét.




Kossuth téri Demokrácia Erődünk a Hatalommal folytatott hidegháborúban került fölállításra, melynek során végig vigyáztam arra, hogy ne adjak ürügyet ellehetetlenítésünkre. Ennek megfelelően előre garantáltam, hogy az augusztus 20-i nemzeti ünnep előkészületeinek és megtartásának idejére áttesszük Erődünket a Szabadság térre. Többen jeleztétek, hogy aggódtok, vajon visszatelepülhetünk-e: nyugalom, a jogerős demonstráció-jóváhagyásunkban előre rögzítésre került, hogy augusztus 21. délelőtt 10 órától ismét a Kossuth téren vagyunk. Nemcsak jogi-politikai okokból döntöttem a 3 napos átköltözés mellett, hanem logikai szempontból is ez a helyes: a tüzijáték meg az egyéb látványosságok miatt hatalmas tömeg várható, és nem akarok tömegek közötti konfliktust, márpedig a Kossuth tér közvetlenül a Dunapartnál van, elkerülhetetlenek lettek volna az atrocitások.


A sokszázezres tömeg azonban jelentősen megnöveli a belvárosban a népsűrűséget, így a Szabadság téren is nagy lesz az átmenő forgalom, folyamatosan működő szórólapozásunknak most a Szabadság téren is értelme lesz, éshát sátraink is elég feltűnőek ahhoz, hogy ne veszítsünk időt tömegesedésünkben. Jól látszó helyen leszünk: a Szovjet Hősi Emlékműtől nagyjából 20 méterre, a középső füves térségen kerül fölállításra az Erőd, gyertek ugyanúgy mint eddig, könnyen megtaláltok minket. A Mozgalom Fészbuk Csoportjában folyamatosan halmozódnak az ötletek, ezeket a Szabadság téren fogjuk immár végiggondolni, mert augusztus 21-i Kossuth téri visszaköltözésünk után már az átmeneti állapotoknak vége lesz: kiépíthetjük teljes nagyságban Erődünket és megkezdhetjük az ötletek megvalósítását. Gondolom logikus, hogy addig az Erőd méretét, felszereltségét és programjait korlátok között tartottam, míg az oda-vissza településen túl nem vagyunk: nem akarok olyan mennyiségű holmit begyűjteni, ami a költözködésünket az elfogadhatónál nehezebbé tenné. Visszaköltözésünk után viszont már szabad a pálya: viszonyaink véglegessé válnak, és a lovak közé dobjuk a gyeplőt, hadd szóljon.


Szombati Erődalapításunkról tettem már föl képeket előző cikkemben, közben elkészült az arról szóló videóbeszámoló a velem készített riporttal, melyben sok olyan kérdésre is válaszoltam, amit eddig nem tettek föl nekem. Ha nem lehettél ott élőben, személyesen, akkor ez a videó lehetőséget ad, hogy egy kicsit átéld velünk, mitől is vagyunk oly lelkesek, és miért is gondoljuk, hogy jó úton járunk, és azon képesek leszünk végigmenni. És akkor mostanra ennyi, készülődés, pakolás, és 3 napnyi Hadgyakorlat kezdődik a Szabadság téren. Ott találkozunk.

Hajrá Köztársaság! Hajrá Magyarok!


5 megjegyzés:

  1. Hajrá Gábor, hajrá Tuareg, s hajrá Köztársaságot akarók!

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt! Hajrá Csipet-Csapat ! Hajrá Gábor! Ma az ideiglenes helyre való költözés adja meg az alaphangulatot.A videón elmondott beszéded sok kételkedőt megnyugtatott. A még mindig kételkedőknek üzenjük 93 ezer kilométerig nem állunk meg.Hajrá Köztársaság, Hajrá Magyarország

    VálaszTörlés
  3. Ezt az írásodat először az én oldalam kapja, aztán osztom tovább!

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Köztársaságot akaró Magyar állampolgárok főként ott a téren és az egész országban egyaránt. Hajrá Gábor! erőt egészséget és kitartást.

    VálaszTörlés
  5. Köztarsaságért Magyarországért !! Hajrá Ország Gyülése Mozgalom! Kitartás Szabó Gábor::!

    VálaszTörlés