2014. augusztus 6., szerda

Cáfolom és feljelentem a Magyar Nemzetet

Várható volt, hogy az Ország Gyűlése Mozgalom megalapítása, és Kossuth téri állandó tüntetésének pénteki megkezdése pánikot okoz a Fideszben. A rendőrségi packázás után itt van már a Magyar Nemzet engem mocskoló cikke, és ez csak a nyitány.




A Magyar Nemzet cikke ITT olvasható, eleve érdekessége, hogy azt névvel egy újságírójuk sem merte fölvállalni: önmaguk is tudják, hogy ebből biz bajuk lesz. És lesz is, mivel a cikk súlyos hazugságokat, ferdítéseket és csúsztatásokat tartalmaz, több esetben azt sugalmazza, mintha bűnöző lennék, ezzel pedig átlépi a rágalmazás határát, mely már a bűncselekmény kategóriája. Ennek megfelelően járok el velük szemben, betartva az ilyenkor szokásos cselekvések sorrendjét, melyet a Magyar Nemzet jól ismer: tömegesen veszti el a pereket a hozzám hasonlóan megrágalmazott ellenzéki politikusokkal szemben. A cselekvések sorrendje pedig a következő: először is helyreigazítást kérek, ha a helyreigazító szövegemet nem teszik közzé 3 napon belül, akkor pedig rágalmazásért büntetőfeljelentést teszek, egyidejűleg pedig személyhez fűződő jogaim megsértése miatt polgári peres kártérítési eljárást indítok.

Kezdjünk akkor a Helyreigazítás szövegével, melyet ha változatlan formában lehoz a Magyar Nemzet legkésőbb szombaton délig, akkor megússza a büntetőeljárást és a tetemes kártérítési összeget. Tehát, helyreigazítási kérelem következik.




"Tisztelt Magyar Nemzet Szerkesztőség! Tegnap online felületükön szerkesztőségi szignóval "Orbán elzavarására gyűjt a hűtlen kezelő Szabó" címmel cikket jelentettek meg rólam. Mivel ez tételes hazugságokat, ferdítéseket és csúsztatásokat tartalmaz, ezért kérem a következő helyreigazítást változatlan formában, ugyanolyan formátumban és helyen legkésőbb e hét szombat délig megjelentetni szíveskedjenek, ellenkező esetben Önökkel szemben rágalmazásért büntetőfeljelentést teszek, személyhez fűződő jogaim megsértéésért pedig polgári pert indítok nagyösszegű kártérítési igénnyel. A szöveg, melyet Önöknek meg kell jelentetniük, ha a felelősségrevonást el akarják kerülni, a következő.


HELYREIGAZÍTÁS

Orbán elzavarására gyűjt a hűtlen kezelő Szabó című cikkünkben Dr. Szabó Gábort, az Ország Gyűlése Mozgalom alapítóját többrendben megrágalmaztuk, melyért elnézést kérünk, és kérjük olvasóinkat, hogy cikkünket tekintse szokásos hazugságaink áradatának. Rosszindulatú és hazug állításainkkal szemben ugyanis a tények a következők:

1. Dr. Szabó Gábort Kocsis Máté polgármester személyes politikai tanácsadójának kérte föl 2010. októberében, majd pedig 2011. augusztusában a Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat (JVSZ) vezetésével bízta meg. Ezen személyes, 2006-ban kezdődött kapcsolaton túlmenően Dr. Szabó Gábornak a Fideszhez soha semilyen köze nem volt, mint ahogy más párthoz sem: 1995-től 2009-ig az SZDSZ tagja és nyolcadik kerületi vezetője volt, más pártnak soha nem volt tagja.

2. A Dr. Szabó Gábor által a JVSZ egyik alrendszereként létrehozott Jófiúk Biztonsági Szolgálatnak soha semilyen alvilági kötődése nem volt. Működésével a szervezett bűnözés érdekeit oly mértékben sértette meg, hogy már maffiaváddal évek óta előzetesben ülő főrendőrök részéről folyamatos zaklatásnak és végül erőszakos támadásnak lett áldozata. A Vizovicky Ügy első számú gyanúsítottja, mint a szervezett bűnözésnek dolgozó főrendőr, Kalmár László vezette azt a 40 bevetési rendőrrel lefolytatott támadást, mely után Dr. Szabó Gábor a JVSZ vezetéséről lemondott, tekintettel arra, hogy Kocsis Máté polgármester nem volt hajlandó a törvénytelen rendőri akcióval szemben föllépni.

3. A maffiaváddal évek óta előzetesban ülő Kalmár László rendőrezredes által elkövetett törvénytelen rendőrtámadás után Kocsis Máté polgármester Dr. Szabó Gáborra nyomást kívánt gyakorolni, hogy cigány származású biztonsági alkalmazottaitól váljon meg, melyet Dr. Szabó Gábor elutasított és tiltakozásként a JVSZ igazgatói pozíciójáról lemondott. Kocsis Máté polgármester Dr. Szabó Gábor vezetői munkásságáról még lemondását követően is elismerőleg nyilakozott és sajnálkozását fejezte ki a lemondás miatt, rögzítve, hogy Dr. Szabó Gábort jó vezetőnek tartja.

4. Dr. Szabó Gábor 2012. áprilisi lemondását követően 3 hónappal a JVSZ-be Igazgatónak és helyettesének két olyan volt rendőrkapitányt nevezett ki Kocsis Máté polgármester Perlaky Attila és Ács Péter rendőrezredesek személyében, akiket korábban rendőrkapitányi beosztásukból azonnali hatállyal mentettek föl, ismeretlen okból. Kocsis Mátétól arra kaptak megbízást, hogy bármely eszközzel találjanak valamiféle bizonyítékot Dr. Szabó Gábor ellen, mellyel büntetőeljárás alá lehetne vonni. Ennek részeként folymatosan feljelentéseket tettek a különböző rendőri szervezeteknél, szám szerint 47-et, melyeknek döntő többsége már a nyomozati szakban elhalt.

5. Az egyetlen, még futó büntetőeljárást az Ügyészség a Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztályával indíttatta meg, mely nyomozati csúcsszerv a milliárdos politikai korrupciós ügyek földerítésére hivatott, ezért eleve illetéktelen egy intézményvezető elleni, a milliárdos kárértéknél két nagyságrenddel kisebb üggyel foglalkozni. A Dr. Szabó Gábor ellen indított nyomozást megalapozó, Kocsis Máté polgármester által megrendelt átvilágítás 2012. novemberére készült el, ehhez képest az Ügyészség már augusztusban alapos gyanúval rendelte el a nyomozást. 3 hónappal korábban indítottak eljárást, mint egyáltalán az átvilágítás elkészült volna, ami politikai koncepciós eljárás során szokásos, mikor előbb van ítélet, mint vád.

6. A feljelentés 70 millió forint kárértékről szólt, melyből mostanra, két évnyi nyomozás után - melynek határidejét az Ügyészség kétszer hosszabbította meg - mindössze 1,5 millió forintnyi kárérték maradt, mely az eredeti összeg 2 százaléka. A nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda épp azért zárta le hirtelen, mert ha tovább folytatják, végül egy forintnyi kárt sem sikerült volna még gyanúként sem az Ügyészség asztalára letenni. A nyomozás hirtelen lezárása, és Dr. Szabó Gábor országos politikai szerepvállalása közötti összefüggés egyértelmű: állami közreműködéssel történő lejáratási kísérlet.

7.  Dr. Szabó Gábor ellen soha semilyen büntetőeljárás ezt megelőzően nem folyt, évtizeden át folytatott nyolcadik kerületi vezető politikusi tevékenysége során soha, még a kommunikáció szintjén sem került a korrupció legkisebb gyanújának közelébe sem. A most hirtelen lezárt és 70 millióról végül 1,5 millióra csökkent kárértékű, házkutatással és négyszeri rabosítással járó, két éve tartó nyomozás politikai koncepciós eljárás, melynek egyetlen célja Dr. Szabó Gábor lejáratása. Amennyiben az Ügyészség a többször meghosszabbított, és egyre csökkenő kárérték miatt komédiába forduló kétévnyi nyomozgatás után most hirtelen vádat emel, az ezen koncepciós eljárás egyértelmű és legfőbb bizonyítéka.


Dr. Szabó Gábor
az OGYM alapítója"



Nos, a mai napon ennek a helyreigazításnak a közzétételére kérem a Magyar Nemzetet, amelynek ha nem tesz eleget, akkor rágalmazási büntetőeljárás és polgári per indul, melynek teljes kártérítési összegét az Ország Gyűlése Mozgalom céljainak elérésére fogom fordítani, Fideszkasszából fizetve így a Fidesz elleni hadjáratot, mely pikáns eleme lesz a következő idők történéseinek. Akit pedig az eredeti feljelentés 2%-ra csökkent kárértékű maradványának pontos háttere érdekel, az megtalálja tényszerűen leírva azt egy korábbi írásomban: ITT. Az ezügyben már korábban velem készült ATV interjú pedig ITT nézhető meg. Nos a Játszma már igazán nagy tétben folyik, jól tesszük a dolgunkat, ha a Narancspropagandát ily gyorsan sikerült mozgásba lendítenünk.

Állok elébe.



14 megjegyzés:

  1. Nem fogják megtenni. Még vesztes perek után sem szokták, hátmég előtte!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt Mindenkinek! A tegnapi nap folyamán végig követtem ezen eseményeket. Az elindított lejárató szöveget szinte módosítás nélkül vették át az internetes portálok. Csak halkan jegyzem meg sokat segítettek az O.GY.M.-nek. Tudva levő a negatív kampány többet ér mint a pozitív. Miközben folyt a lejáratási hadjárat csak megerősítette azokat a kis embereket, hogy valamit nagyon jól csinálhatnak. Tuereg pedig egyre hitelesebb lett. Köszönjük a negatív kampányt. Már csak 2 nap húzzunk bele. Te ott leszel? Mi ott leszünk nem kevesen.................

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gábor!
    Várható volt ez a reakciójuk, de én személy szerint még inkább követendőnek tekintelek, miután egyértelmű lett, hogy rezeg a léc Narániában! Azt gondolták ezek, hogy itt is működik az eddig sajnos nagyon jól bevált agymosási eljárásuk?Azt gondolták, hogy most aztán mindenki hagyatt-homlok menekülve kihátrál mögüled? Azt gondolták, hogy ezzel aztán kitörlődik a fejünkből a megalázottságunk, az elnyomorításunk, a rabszolga sorsba taszításunk, az alkotmányos jogainktól való megfosztottságunk, az évtizedekre kiható eladósításunk?
    Azt gondolták, hogy innentől magasztos eposzként kezeljük a nők ledegradáló szülj és akkor nem vernek szöveget?Elfelejtjük, hogy mit jelent az Orbán beteg agyára jellemző illiberális állami kép?
    Nem Gábor! Én méginkább úgy érzem jókor vagyok jó helyen VELED.

    VálaszTörlés
  4. Hajrá Gábor! Együtt dolgozunk a Magyar Köztársaságért!

    VálaszTörlés
  5. Sok munkát öltek bele, összeszedték a pestisrácok és hasonlók minden szemetét!!!
    Ha eddig nem lettem volna már Veletek, most legkésőbb csatlakoznék! Hajrá Rendszerváltók!!!!

    VálaszTörlés
  6. Kicsinyes és kisstílű ellehetetlenítési kísérletek Naraniáéktól...

    VálaszTörlés
  7. Beszarás ez a MNO:) Ezek ennyire hülyék vagy tényleg ennyire hülyék? :D

    VálaszTörlés
  8. 2006-ban Orbán Viktor tatán ezt mondta"...a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot."

    Mindenki arra gondolt, hogy majd az Ügyvédekre hárul ez a feladat. ma már világos, hogy az Ügyészekről és a Bírókról jelentette ki.
    Azt jelenti, hogy az Ügyészséget Pholt Péter, a Bíróságokat Handó Tünde irányítása alá tette, felhasználva hozzá a 2/3-s parlamenti többséget.
    Míg ez megvan, addig ő is, meg a csicskák is simán járják a pávatáncukat..

    VálaszTörlés
  9. Gábor, nagyon komolyan erősítened kell a marketinget. Tudom, nagyon sok minden pénzkérdés, de nem minden.
    Sokkal több hírverés kellene. Talán nem lehetetlen bekerülnöd az Egyenes Beszédbe, és meg kellene próbálni valahogy elérni, hogy valami média, rádió, esetleg a holnap esti RTL hírado hírt adjon a pénteki tüntetésről.
    Tudom nem telik (még) óriásplakátra, de talán már összejött egy szerény újsághírdetésre való is. Nem kéne várni vele. Az,meg hogy aktivistáid szórólapozzanak Budapesten a tüntetésre invitálva, és alapvető céljaidat ismertetve, az csak elhatározás és lekesedés kérdése.
    Még nem késő, hiszen tiéd a holnap - szór szerint biztosan, de tán átvitt értelemben is :)

    Aztán később - mert az OGYM nem csak most péntekről szól, jöhet az óriásplakát, meg a TV reklám is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ezen az úton megyek, olyan emberek érkeznek folyamatosan, akik tudják milért jönnek. Egy reklámhadjárat ilyen szempontból teljesen félrevinne, szervesen építkezem láncreakció elven. Ha csak bedobom a követz a tóvba, rengeteg olyan ember érkezne meg, aki tök mást akar, és az nem előny, hanem hátrány. Szisztematikusan haladunk, péntek csak a KEZDET. ;)

      Törlés
  10. ezt az elmebeteg gabort is el lehetne szallasolni az opni-ban (kimondottan kenyszerzubbonyban ) , ha a masik elmebeteg , a gyurcsotany be nem zaratja a lipomezei szabadido kozpontot .

    tudod mit , kismarham ? anyadat zavarod el , de "azt " (!!!) nagyon

    VálaszTörlés