2014. július 16., szerda

Ostobák és Gazemberek

Vívódtam mi is legyen a cím, mert lett volna másik verzió: 2014, a Patkányok Éve. Kultfilm, közérthető áthallással, de aztán mégsem ez lett: megadom az esélyt, hogy páran a DK elleni összeesküvés résztvevőiből csak ostobák, de nem gazemberek.




A Heti Válasz nevű Narancsököl épp nagy leleplezésre készül egy egykori DK alapító részvételével. Közben azon áriázik, hogy az MSZP meg a DK Etikai Szabályzata mily hasonló is. Mindenhonnan dől a mocsok, és a nettó Fidesznyik média beszállása már azoknak is föl kell nyissa a szemét, akik eddig abban a naiv hitben voltak, hogy itt valamiféle emberjogi, kisebbségi elvi vitáról lenne szó. Írtam már 10 napja erről cikket Gyurcsánypuccs 2.0 címmel, és mint az lenni szokott, kevesen hittek benne, hogy az általam leírt konspiráció valós. Aztán mint az lenni szokott, megint pont az történik, amit előre jeleztem. Kérem a 10 nappal ezelőtti naivakat és megbocsájtókat, hogy ébredjenek föl az önmegnyugtatásból: itt nem csetepaté zajlik, hanem túlélési háború, amit a Narancsközpontban terveztek meg, és az Ellenzék söpredékét használják eszközként.


Itt egy kép följebb, tessenek megnézni: Karácsony Gergely, az Együtt-PM vezető politikusa volt tegnap az ATV-ben és legalább olyan mondatokat mondott, mint korábban Pásztor. Nem rendőrként, akinek bizony szakmába vágó kérdésben, szakmai értekezleten kellett statisztikai adatokat bemutatni, hanem pártfőnökként, politikusként, országos tévében. És ennek semmi következménye nincs, de az égvilágon semmi. Teccenek érteni, mekkora kettős mérce működik? Fejét veszik egy Pártnak, amelyik támogat egy olyan helyi jelöltet, akinek 5 évvel ezelőtt rendőrkapitányként, szakmai mondatai voltak, de ugyanazok mélyen kussolnak, mikor egy másik Párt vezetője politikusként, országos szinten és jelenidőben mondja ugyanazt. Hol van most Táblás Marci, Hellpista, FodorHornGabi, Schiffer, Setétjenci, Szamiradics, meg a többi nagypofájú? Sehol, tisztelettel, csönd, mintha mi sem történt volna, pedighát történt. Merthát ha Pásztor Albertet lerasszistázzák, ennek kapcsán az Őt támogató EGYIK Pártot mocskolják - a többit nem, mily érdekes -, akkor ezt most fokozottan tenniük kéne Karácsony Gergellyel, meg pártjával, az Együtt-PM-mel szemben. Vagy mindkettő rasszista, vagy egyik sem, nos?


Vagy itt van mégegy kép, ez meg FodorRózsaMisiről. Pár évvel ezelőtt olyat írt, ami aztán igazán kivághatná a biztosítékot a megélhetési jogvédőknél. De nem vágja ki, sőt, védik ezerrel: szegény, azt ám Ő nem is úgy gondolta, meg régen volt, meg a többi kamuduma. És megint a kettős mérce: egy ennél jóval lágyabb sztoriért Pásztornak, meg a DK-nak pusztulnia kéne, Miskakancsót meg ugyanezek védik, és még csak azt sem veszik észre, hogy saját érveikkel csinálnak megahülyét saját magukból. Merthát régen volt, ja, csakhogy Pásztor kijelentése meg még régebben. Ha Miskakancsónak bocsánatos a bűne, akkor Pásztoré méginkább, nemde. Ésha Rózsánál ily könnyen fölmentést adnak, hogy hát joga volt nemdebár tévedni, akkor vajon Pásztornál ez miért is nem ugyanígy van? És akkor most tessenek megnézni a legfölső képet: a DK Népszínház utcai irodájára éjjel azt fújták, ami látható. Ez már tettleges cselekedet nemde, kicsit már a kristályéj érzetét hozza, de persze a nagy megmondók ezt sem ítélik el. Kussolnak, illetve rasszistázzák tovább a DK-t.


Én meg azt mondom, hogy ebből itt elég. Fidesz terveknek megfelelően zajlik egy koncentrált támadás Gyurcsány és a DK ellen. Rémegyszerű, miért: a Feri az egyetlen politikus, akitől Orbán retteg, a többi ellenzéki politikust a futottak még kategóriába sorolja, és joggal. Mert egy részét már megvette, egy másik részét majd megveszi, ha már ér annyit, egy harmadik része meg egyszerűen tehetségtelen. A DK minden sunyi támadást, a patkányok folyamatos rágcsálását túlélve, sőt ezektől egyre inkább megerősödve pedig megy előre, és Orbán elemi érdeke megállítani, amíg lehet. És ehhez persze éppúgy használ közismerten megélhetési "ellenzékieket" mint saját erőforrásait, az Ügyészségtől a Narancssajtóig. A döntő többsége a mostani támadóknak már rég Narancszsebben él, van akiről ez közismert, van akiről épp mostanság derül ki, de egy töredékük meg egyszerűen csak naiv. De amikor ennyire egyértelművé válik a sztori, akkor már csak a mélyostobák nem látják, hogy a Pásztor-jelölés kizárólag egy kamuürügy a DK kivégzésére. És mindegy milyen indítékból, ostobaságból vagy gazemberségből, de aki az egyetlen Orbánt leváltani képes ember és párt vesztére tör, az tetszik, nem tetszik: ellenség.


Ez itt élethalálharc már, jó lesz aszerint hozzáállni. Mint független blogger, aki elképedve nézi ezt a mocsokáradatot, hadd adjak Nektek, DK-sok egy tanácsot. Egy olyan ember mondja Nektek, aki gyakorló politikusként szervezett már konspirációkat, és kivédte minden esetben másokét. Ilyenkor le kell zárni a határokat, ilyenkor a szervezet érdeke az első, és ez az az eset, amikor bizony légmentesen össze kell zárni. Itt most nincs kicsit így, kicsit úgy, kinn is vagyok, benn is vagyok. A támadók, mindegy kik, mindegy milyen múlttal, mindegy milyen motivációval, nemes egyszerűséggel árulók. És ha nem tokoljátok le Őket, de teljesen, akkor tovább tudják bomlasztani a szervezetet, mert ne legyetek naivak: vannak még a DK-n belül is spanjaik, akik időzítetten előbújnak majd a patkánylyukból. Szakítsatok meg ezekkel minden kapcsolatot, szigeteljétek el Őket, ne találjanak gyenge pontot a DK-n. Ne beszélgessetek velük, ne haverkodjatok velük, ne bocsássatok meg Nekik, a lehető legkeményebben távolítsátok el Őket minden olyan körből, ahol hozzáférnek a DK bármilyen kis felületéhez.


Magam korábban sokszor bíráltam a politikátokat konkrét kérdésekben, beszólogattam ha valami nem tetszett, de ilyen helyzetben, amit most Orbánék ellenzéki ostobák és gazemberek segítségével előidéztek, újra kell írni a szabályokat. A Feri, a DK, ezáltal az Ország jövőjéről van szó, ilyenkor nincs helye körömreszelgetésnek, meg értelmiségi okoskodásnak: harcban nem az egyenruha élrevasaltsága, meg a puskacső csillogása a prioritás, hanem a minél pontosabb és pusztítóbb találat elérése. És most bizony harc van, és a DK léte a tét, úgyhogy a magam részéről ameddig ez a járvány elpusztításra nem kerül, a kritikai nézőpontot beteszem a ruhásszekrénybe, annak is a legmélyére. Itt most mindenkinek el kell dönteni, kihez tartozik, és még véletlenül sem szeretnék olyannak látszani, mint akinek bármi köze van a patkányhadhoz. Fertőző rágcsálókkal nem párbeszédet folytatunk, nem jópofáskodunk, hanem eltapossuk Őket, csak ez működik. És legalább időben kiderül mindenkiről, hogy kicsoda, pontosabban az, hogy micsoda, és ez a jövő szempontjából úgyis a legfontosabb kérdés.

Hulljon a férgese.



33 megjegyzés:

  1. Csak nem hagytad szó nélkül!!! :-D

    VálaszTörlés
  2. Nehéz elhinni, hogy ebben az új "baloldali" tülekedésben újra a kisszerű, tehetségtelen, jövőkép nélküli, ötlettelen fröcsögők akarják meghatározni a politikai irányokat. És kétségtelen, hogy jelenleg a DK az egyetlen olyan tényező, amely képes egyáltalában valamilyen koncepciót megfogalmazni. Lehet, hogy az Együtt-PM fogalmazta meg magáról, hogy ők a Korszakváltók pártja. Ez lenne az? Érdekes új korszaknak nézünk elébe. :(

    VálaszTörlés
  3. http://mek.oszk.hu/01900/01961/html/01.htm
    ez 1989-es mszp megalakulására utaló anyag a 8 fejezet a közvetlen mszp

    ez a mostani küzdelem mszp belső ügy --Szanyi vonal(balra magyar--Vajnai , TGM) és egy normálisabb európaibb elképzelés között A dk és léte ebben zavaró--
    ezért az mszp a többi szalon rasszistával nem száll szemben dk karaktergyilkolásban!

    VálaszTörlés
  4. Gábor...Gábor...ilyenkor előjön az igazi éned... demokrata...hahaha..inkább vagy te keményvonalas jakobinus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább jakobinus, mint takonygerincű megélhetési, nem? ;)

      Törlés
    2. A te kis fekete-fehér világodban más opció nincs is."Akasszuk fel a radikálisokat" tényleg lelkesítő hívószó.

      Törlés
  5. Függetlenül attól, hogy mit gondolok, vagy hogyan érzek egyébként a DK-val kapcsolatban, valamennyi politikával kapcsolatos tapasztalatom alátámasztja, hogy ez az elemzés pontos, és a javaslatok helyénvalók. Minden ellenzéki erőre szükség van, és ahol érdemes, ott össze kell fogni. És ha ez nem történik meg, akkor is az egész ellenzékre nézve kontraproduktív ez az előadás, amit látunk. Találó név a "Krétakör színház"! Szét akarják szakítani azt a kevés együttműködést is, ami van. Ezt én hazaárulásnak gondolom.

    Hogy "Komisszár" kicsoda, nem tudom, nem is érdekel. Jelen helyzetben provokatív és rosszindulatú a megjegyzése, ennyi világos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy kicsoda Komisszár? Szereplése alapján talán a "Krétakör színház" szerény vendégművésze... És így is kell kezelni.

      Törlés
    2. Ciki ha provokálják a provokátort? Én csak arra próbáltam rávilágítani hogy a habzó száj senkinek sem áll jól...és nem is túl vonzó opció az amúgy kiábràndul tömegeket.

      Törlés
  6. Az "eltaposás", és a "hulljon a férgese" metaforákat indulatos túlzásnak tartom. Az indulatokkal vigyázni kell. Aki felkelti az indulatokat, és aztán nem tudja mederben tartani, óriási károkat okozhat. Tessék focizni egy nagyot, boxzsákot püfölni, jógázni, ahogy jólesik, és megnyugodni. Hideg fejjel jobban megy a gondolkodás, a stratégia is. Okos húzás volt például a rendőrségi vizsgálat kérése. Ezek sakkjátszmák. Előrelátás és ravaszság nélkül semmi sem mentek. Nyugi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem indulatból írok, most sem, csak nevén nevezem a dolgokat. Az időben és korlátozottan létrejövő csoportindulat pedig későbbi sokkal komolyabb bajok előtt tudja letakarítani a terepet. :)

      Törlés
    2. Áhá. Akkor háborús uszító vagy. Már értem :D

      Törlés
    3. És Te, komisszár, minek tartod magad?

      Törlés
    4. Az mindegy. Én nem tetszelgek a "véleményformáló" szerepben.

      Törlés
    5. Én vagyok a szavazópolgár, akinek a véleményét formálni akarod.

      Törlés
    6. Nem, Te egy szavazópolgár vagy, nem pedig "a" szavazópolgár. Meccsoda különbség. A vélemények kiválasztják a támogatóikat. :)

      Törlés
    7. A militáns vélemények itt nem vonzanak tömegeket. Ahhoz picit keletebbre kell menni.

      Törlés
  7. Kedves Gábor!

    Tényleg nagyon eldurvult a lebutított agyú nép körében a karaktergyilkolászás! Ezt az "irományt" ma találtam a Facebook-on - örülnék, ha körbejárná és az olvasók számára megvilágítaná a témát. (Blogjának rendszeres olvasójaként úgy látom, ez a "szakterülete"):

    http://valasz.hu/itthon/fordulat-a-dk-alapitoja-partutessel-vadolja-gyurcsanyt-102001

    Üdv.: Vöröskarom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont erre célzok a cikk legelején, innen látszik, hogy Narancsbuli az egész.

      Törlés
  8. Igen, természetesen narancsbuli. OSZD MEG? ÉS URALKOJ! És sokan nem látják. Pedig éppen e miatt kellene a többi ellenzéki pártnak a Naranccsal szemben frontot alapítani. Csak nem látom. Tudom, vannak pártunkban bőven 80 felettiek, én még bakfis vagyok hozzájuk a magam 66 évével. De most egyáltalán nem látom a kiutat. Én fegyvert fogni már nem tudok, nem akarok.
    Sokan mennek a széles uton, és csak kevesen a keskenyen. És egyre kevesebben....:(

    VálaszTörlés
  9. A Fidesz választási rendszerében (tetszik vagy nem tetszik), de előbb-utóbb egy párthoz kell "besorolnia" mindenkinek, aki le akarja váltani ezt a Narancs-diktatúrát.
    Jelenleg a DK az egyetlen olyan párt, ami erre esélyes. Ezt látják a jelenlegi pártok is, ezért próbálják lehúzni a DK-t, mielőtt lelépné őket.
    Ahogy telik-múlik az idő, úgy fogja a Fidesz az összefogdosós opciót büntetni, hogy kénytelenek legyenek a pártok külön indulni. Akár a virtuálisan létező KDNP-t is beáldozva/darálva érte.
    Nyilvánvaló, hogy a DK tárt kapuin narancs III/III és söpredék is belépett és előbb-utóbb a DK-nak át kell világítania saját magát, mielőtt az alvó ügynökök és bolondok aktivizálnák magukat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az most már egyre világosabban látszik, hogy időnként meg kell "rázni a fát", hogy a nem odavalók lehulljanak. Még ha néha fájdalommal is jár...

      Törlés
  10. Igaza van Naív demokratának sajnos.Kivülről ez úgy látszik, hogy akkor ez nem demokrácia (ha egy pártrea kell szavazni). Ahhoz azonban hogy fel lehessen építni (a romokon) egy új demokráci
    t ennek meg kell történnie. A Fidesz nem hagy más utat.

    VálaszTörlés
  11. Ezért nem örültem a DK hirtelen felszaporodásának. A nagy pártokban sokkal nehezebb rendet tartani (párt fegyelmet) és átlátni a dolgokat. Sokkal jobb egy kemény magvú kis párt sok-sok támogatóval, mint egy felhígult ezer szájú, ezer akaratú nagy párt. Nem csak azért, mert egykorú vagyok Belák Andreával, értek egyet. A kor, a tapasztalat, és az emlékezet nagyon sok bizonyítékot tud produkálni. Az oszd meg és uralkodj nem új találmány, aki alkalmazza az gátlástalan és mindenre képes. Ezért kell nagyon tartani a narancstól, annak ellenére, hogy már rohadni látszik. Lehet, hogy csak kifestették.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kicsi pártokat is meg lehet osztani, ha a demokratikus alapelveket összetévesztik az anarchista alapelvekkel. Láttam ilyet. Az anarchizmus a diktatúra melegágya.

      Törlés
  12. Ildikó. Igen, akik a tagi íve aláírták a DK-nak.
    A jelenlegi helyzetben viszont a legrosszabb az, ha provokátorokat küldenek egy DK-rendezvényre.
    Elsődlegesen nem a Gulyás "kréta" Marcikra gondolok, hanem a DK-szimpatizánsnak álcázott "nézőkre", akik DK-snak álcázva bonthatják a rendet.
    Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a pofozkodókat nem a DK hívta oda.

    VálaszTörlés
  13. Én részemről már megváltam a Takács házaspártól. A kezdetben oly szimpatikus két ember + a lányuk már jó ideje elég érdekes véleményeket írkál. Valószínüleg csalódott és sértődött emberek, amihez nagyban hozzájárul a magánéleti kudarcuk, hogy az unokát nevelhetik, mert a nagy szerelemnek hamar vége lett, és a tunéziai fiú megpattant. Nem is lehetett ezekről nem tudni, mert mindent kiposztoltak, fotókkal illusztráltak. És a DK-ban sem kapott T.I. semmilyen fontos szerepet, a fene tudja, miért nem. Talán, mint a Demokrata Párt alapítója számított ilyesmire. A sértett emberek nagyon bosszúállók tudnak lenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is megváltam Katitól! Teljes mértékben egyetértek veled nagyika. Visszatetsző volt a viselkedésük, hogy most hirtelen köpönyeget váltottak. Pedig kezdettől figyelemmel kísértem őket, nagyon szimpatikusak voltak. Akkor még nagy volt az ovációjuk a DK körül.

      Törlés
  14. Na.Na végre.Ha én ezt így leírtam volna,rögtön azt mondták volna,hogy Józsi bácsi vedd be a gyógyszered.Nagyon feldobogott a szívem az olvasáskor,hogy határozottan leírtad,kimondtad amit a fotel forradalmárok rögtön megtámadnak.Nagyon örülök Gábor,hogy határozott voltál most.Tudom ezt mind tudtad régóta,de így nem mertél írni róla.Köszönöm,hogy kimondtad amit én ha leítam volna egy kommentben 1000 DK-ás mondaná,hogy elgurult a gyógyszerem.

    VálaszTörlés